2777
2789
عنوان

تولد پسرمه

76 بازدید | 20 پست

امروز تولد بچمه کلی انتظار کشیدم برای امروز که خوشهال باشیم براش تولد بگیرم اما شوهرم خیلی سرده از عمد با من اینجوری رفتار میکنه که منو عذاب بده حتی با بچمون هم حرف نمیزنه نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم از این شرایط 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز تولد پسرم شوهرم یه دعوایی راه انداخت به قدری پسرمو کتک زد ۷ سالشه فک می‌کنه باید مثل ۲۰ ساله ها رفتار کنه . حالیش نیست بچس... دیشب خبر مرگم به شوهرم گفتم املا بهش بگو کلاس اوله. یعنی به قدری سرش داد زد و تو گوشش زد و گردنش گرفت ول نمی‌کرد که من گریم گرفته بود . پسرمم گریه گریه که چرا میزنی مامان چرا خودت نیومدی و داد میزد که خدایا منو بکش😭😭😭😭😭😭 از دیشب حالم به قدری بده که میخام نیست بشم. صبح رفت مدرسه با گردن کبود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خدا شوهرمو لعنت کنه. 

روز تولد پسرم شوهرم یه دعوایی راه انداخت به قدری پسرمو کتک زد ۷ سالشه فک می‌کنه باید مثل ۲۰ ساله ها ...

سعی کن بچه تو به خودت نزدیک کنی که کمبودای طرف باباش و با تو رفع کنه

بخاطر یه اختلاف که شش ماه پیش بینمون افتاد و تموم شد اما تمومش نمیکنه هرروز بیشتر ادامش میده

محلش نده بعضی مردا نقطه ضعف آدم و پیدا میکنن 

منم پارسال موقع تولدم قرار بود جشن بگیریم ولی شوهرم هی خودش و زد به اون راه که پول خرج نکنه هی با من باد کرد ک من خودم بیخیال تولد بشم بعدم انقدر پروعه ک میگه خودت نخواستی من ک میخواستم برات تولد بگیرم

سعی کن بچه تو به خودت نزدیک کنی که کمبودای طرف باباش و با تو رفع کنه

دیشب همین تصمیم گرفتم... من چیزی به شوهرم نگفتم که جو بیشتر متشنج نشه و دعوا دوباره نشه. اصلا حرفی نزدم طرفداری نکردم از پسرم. ولی ساعت ۱۰ بود پسرم گفت مامان امشب دیگه منو نمی‌بینی من تو قبرستونم تو که خوابیدی من خودمو میکشم😭😭 باهاش حرف زدم گفتم بابا پول نداره واسه همین عصبی شده قرض داره. تو باید بچه خوبی باشی درست بخونی ولی همش میگه بابام دوستم نداره چرا منو به دنیا آوردی 

بگردم طفلک تو سن هفت سالگی آرزوی مرگ می‌کنه وای خدااااااا😭😭

ببین من چی میشکم😭😭😭 شوهرم خیلی بد رفتاری داره باهاش اصلا حالیش نیست خودمم همش در انتظار مرگم . ناخواسته هم باردار شدم هفت ماههمه اینم پسره. 

پسرم میگه وقتی بزرگ شدیم با داداشم تو رو می‌بریم خارج که بابا اذیتت نکنه😭😭😭

دیشب همین تصمیم گرفتم... من چیزی به شوهرم نگفتم که جو بیشتر متشنج نشه و دعوا دوباره نشه. اصلا حرفی ن ...

واوای خیلی بده بچه این حرف را بزنه اصلا مشکلات مالی نباید به بچه بگی اونا نزدیک خودت کن خودت درس هاش کار کن شبم نه شب بخوابونش باباش نیست باش بازی کن بیرون برو پارک و اینور اونور خودتا شاد نشون بده انگار رفتار شوهرت روت تاثیر نداره بچه ها یاد میگیره .