2777
2789
عنوان

تولد پسرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 20 پست
دیشب همین تصمیم گرفتم... من چیزی به شوهرم نگفتم که جو بیشتر متشنج نشه و دعوا دوباره نشه. اصلا حرفی ن ...

بهش بگو کسی که بمیره دیگه بر نمیگرده .این حرف را نزن همه باید مواظب خودشون باشن.حساسم نشو اونم از باباش یاد گرفته اینا گفته وگرنه همیشه تکرار میکنه حساس نشو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واوای خیلی بده بچه این حرف را بزنه اصلا مشکلات مالی نباید به بچه بگی اونا نزدیک خودت کن خودت درس هاش ...

دیشب همین تصمیم گرفتم که حداقل من مادری کنم براش کمبوداش جبران کنم. بخدا خیلی غصه میخورم موهام سفید شده. فقط شبا که خوابن من اشک میریزم که خدایا چرا این مرد اینقدر بد دهن و عصبیه 

ببین من چی میشکم😭😭😭 شوهرم خیلی بد رفتاری داره باهاش اصلا حالیش نیست خودمم همش در انتظار مرگم . نا ...

خوب با شوهرت حرف بزن بگو اینی که میزنیش آدمه بچه اته بعدا تو جامعه براش مشکل ساز میشه

خوب با شوهرت حرف بزن بگو اینی که میزنیش آدمه بچه اته بعدا تو جامعه براش مشکل ساز میشه

بهش میگم. میگه بچه باید گوش شنوا داشته باشه چرا همش بچه بازی می‌کنه. یاد ندارم یه بار باهاش بازی کرده باشه. همش من بهش میگم ببرش شهربازی حتی سال تا سال پارک هم نمیبردش. پسرم به دلش مونده این ۷ سال یبار با باباش بره حموم میگه دوستام با باباشومن میرم حموم آب بازی میکنن چرا بابای من فقط بلده منو بزنه دعوام کنه . عیسی خواهر سپردم به خدا که خودش جواب بده. شوهرم یه آدم به شدن مغرور خودخواه که فقط حرف خودشو قبول داره

بهش میگم. میگه بچه باید گوش شنوا داشته باشه چرا همش بچه بازی می‌کنه. یاد ندارم یه بار باهاش بازی کرد ...

شاید شوهرت خودش تو بچگی کتک زیاد خورده و برا همون دازه همه رو سر بچه تون خالی می‌کنه