2777
2789
والله نمیدونم چشه ما از طریق درسمون باهم اشنا شدیم چون جفتمون کنکوری بودیم حس میکردم وابستم شده ولی ...

چون بعد اینکه گفته بیا جدا شیم پیله ش شدی گفته خسته م کردی مطمئن باش این اقا از همون اولم عاشق نبوده

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عهههه شما بارداری؟؟؟ اوخی عزیزم انشاالله به سلامتی فارغ بشید

اره🥺چند روز دیگه ۸ ام کامل میشه میرم تو ماه نه.

از الان نگران زایمانمم نمیدونم چیکار کنم اروم شم کاش حداقل مطمئن میشدم چه روشی قراره زایمان کنم نصف نگرانیام کنترل میشد

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
بخدا کاری نکردم عصبی بشه نه خیانتی نه چیزی سر به سرش میذاشتم گاهی اوقات که بخندیم

پس بهونش بوده.شاید اون اوایل دوست داشته ولی یه عشق زود گذر بوده یا یه هوس بوده.چون اگه واقعی عاشق بود هیچوقت اینجوری رفتار نمیکرد.حتی اگه‌ام خسته میشد از یسری چیزا قشنگ میگفت ک حرف بزنید و حلش کنید.ببین عزیزم بخدا کسیکه بهونه میاره و واسه اینکه بهت برسه هیچ تلاشی نمیکنه و وقتی میفهمه خانوادت ناراضیند بجا تلاش کردن ول میکنه میره این آدم واقعا ارزش نداره بخاطرش ناراحت باشی.میدونم عاشقی درکت میکنم ولی بااین آدم ک حاضر نشد بخاطرت بجنگه ب جایی نمیرسی و نمیتونی خوشبختشی باهاش.تمومش کن ودیگه نرو سراغش چون هرچی بیشتر بری بیشتر خوردمیشی.تا حالت بدترنشده ب داد خودت برس و ب خودت کمک کن.برو پیش یه روان شناس خوب.خودتم ب خودت کمک کن و تلاش کن و خودتو سرگرم کن ک حالت خوبشه و دیگه بهش فکرنکنی

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

چیکار کرده مگه

نمیتونم بگم گلم شرمنده ولی دوستم داره خیلی ولی من نه

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

اره🥺چند روز دیگه ۸ ام کامل میشه میرم تو ماه نه. از الان نگران زایمانمم نمیدونم چیکار کنم اروم شم ک ...

منم اینجوری بودم همه همینجوری ان و این نگرانی ها طبیعیه

ببین اصلا بهش فکر نکن و به خودت بگو روز زایمان ی روزیه که اصلا نمیدونم کدوم روزه و اون روز توی عمل انجام شده قرار میگیری و همه چی تموم میشه،اصلا استرس به خودت نده

بادوم هرروز بخور و حسابی بذاره جویده بشه برای معده ات و سوزش خییلی خوبه 

پسرم بیدارم کرد بهم میگه بابا بابا کوچولویه 8ماهشه، دیگه باباشو بیدار کردم گفتم با تو کار داره، باباشم ورش داشت از اتاق رفت بیرون 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
چشم حتما درسمو میخونم فکر نکنم بهش گرچه وسط درس یهو یادش میوفتم

چشمت بی بلا عزیزم.کار درستی میکنی فقط و فقط رو درست تمرکز کن و حتما حتما برو پیش یه روان شناس خیلی خوب ک کمکت کنه زندگیتو از نو بسازی و موفق بشی.ب این فکر کن ک کسیکه اینجوریه ارزششو نداره تو زندگی و آیندتو بخاطرش خراب کنی هنوز اول راهی پس بچسب ب زندگیت و آیندتو بساز.من مطمئنم از طریق دانشگاه یا جای دیگه یه پسر خیلی خوب ک لیاقتتو داشته باشه و واقعا عاشقت باشه سر راهت قرارمیگیره و بهش میرسی و خوشبخت میشی🥰

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏