2777
2789
عنوان

کسی دندون عقل بدون جراحی کشیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6293 بازدید | 42 پست
من تو اقدامم بدبختی نمیدونم باردارم یا نه  شنبه بی بی گذاشتم منفی بود دیگه نذاشتم  فکر ک ...

نمیدونم اینوگلم بایدازدکترت سوال کنی بزارچندروزبعدبیبی بزاراگرمنفی بودبروواسه دندونت

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
تو کارای دیگه دنذون خوبن شوهرم دندون عقلش رو خانم دکتری کشیده بود زورش نرسیده بود ور رفته بود استخو ...

وای ارررره خواهر منم دکتر زن دندونشو کشیده بود فشار خواهرم افتاده بود دکتره ترسیده بود آب قند بهش داده بود میگفت زورش نمی‌رسید بکشه داغونم کرد

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووف ببسن‌کاری نمی‌تونستم کنم...زیر دست دکتره بودم..دندون خورد شد...خود دکتره هم استرس گرفته بود هم ...

تهوع هم گرفتی موقع کار ؟دختر تو‌که منو تا آخر عمر مجبور کردی نرم  

درخواست دوستی ندین   
نمیدونم اینوگلم بایدازدکترت سوال کنی بزارچندروزبعدبیبی بزاراگرمنفی بودبروواسه دندونت

خیلی درد میکنه کنار ایمپلنتم هست دکتر گفت اگر بکشم ممکنه روکش های ایمپلنتت هم در بیاد😑

برای من دوتا رو باهم کشید هرکدوم یک دقیقه هم نشد منم خیلی میترسیدم ولی اصلا درد نداشت 

بی حسیش چی دردش زیاد نبود ؟ دمت گرم دوتا باهمممممم افرینننن

دارم میگم یه ضرب کم تر از چند ثانیه امپول رو زد انبر انداخت با زور زیاد کشید من دوبار رفتم برگشتم ...

دمت گرم دلمو گرم کردی فردا بیینم میتونم برم بکشم

تهوع هم گرفتی موقع کار ؟دختر تو‌که منو تا آخر عمر مجبور کردی نرم    

خیلی...

نه عزیزم...میگم این‌دکتره اینکارو‌ کرد...ولی دوتایی دیگه رو رفتم پیش یه دکتر خیلی قدیمی ....یعنی به حدی راحت دندون عقلمو درآورد....سالم بدون خورد شدن.....با دوتا حرکت فکر میکنم ده ثانیه نشد

خیلی... نه عزیزم...میگم این‌دکتره اینکارو‌ کرد...ولی دوتایی دیگه رو رفتم پیش یه دکتر خیلی قدیمی ... ...

وای چرا خیلی ؟خدایا ..من میترسم   اون دوتا دندان قبلیتون حتما خوب در اومده بودن ...مال من جراحی میخواد اوضاعش خیطه

درخواست دوستی ندین   
بی حسیش چی دردش زیاد نبود ؟ دمت گرم دوتا باهمممممم افرینننن

یکم بی حسی درد داره ولی قابل تحمله برای من دوجا زد یعنی هر طرف صورتم دوتا گف چون خیلی میترسی دوتا میزنم چون من فکر میکردم بی حسی روو من جواب نداره میترسیدم 

بعد از کشیدن هم بیشتر جای بی حسی اذیت کرد که مسکن و بستنی یخی میخوردم 

ولی خیلی راحت بود من واسه خودم خیلی بزرگش کرده بودم و میترسیدم 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
یکم بی حسی درد داره ولی قابل تحمله برای من دوجا زد یعنی هر طرف صورتم دوتا گف چون خیلی میترسی دوتا می ...

خدا خیرت بده مرسی که گفتی دلم گرم شد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 23 دقیقه پیش
2791
2779
2792