2777
2789
عنوان

کسی دندون عقل بدون جراحی کشیده؟

6282 بازدید | 42 پست

کامل در اومده دندون عقلم . لامصب درد میکنه 

خیلییییییییی میترسم برم بکشم 

همینطور فقط دارم درد لامصبشو تحمل میکنم 

توی اقدام بارداری هم هستم بدبختی

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تا حالا زایمان کردی ...پس کار به این سختی رو تونستی انجام بدی ..منه بدبخت چی بگم که از سوزن هم م ...

من چهارتا ایمپلنت کردم 

دوتا رو همون موقع کشید و ایمپلنت کرد 

من نمیدونم چرا عین سگ دارم از کشیدن دندون عقل میترسم و درد تحمل میکنم

درد داشته باشی که دکتر نمیکشه. ..الان باید نشاسته و آب قاطی کنی مثل خمیر بازی بشه بذاری روش... با آب نمک روزی دوبار بشوری

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!

من همشو بدون جراحی کشیدم.دوتاشو یه دکتر مسنی هست تو شهرمون ک مثه یه پشه کشتن می‌کشه...تق و تمام...ولی یکیش رو خواستم کلاس بذارم رفتم یه دندانپزشکی خیلی معروف..یعنی یک ساعت نیم رو‌دندونم وقت گذاشت..تیکه تیکه درآورد...کل دهنم و صورتم پر از خون و گاز استریل شده بود....از درد و ترس...فقط زیر دستش داشتم سکته میکردم و اشک می ریختم...

آقا علائمش چیه؟ من چند وقت دندون عقبم حساس شده هعی دوست دارم با فک بالام فشار بدم روش یکم درد داره

برو بیین کامل در اومده یا یذره یا نداری 

خیلی راحت کشید  سعی کن دکتر مرد بری با زور تو یه ضرب دربیاره دکتری که خانمه زورش نمیرسه

اره کلا دندونپزشکی پیش خانم نمیرم خیلی معطل میکنن خانوما ظرافت ب خرج میدن

شوهرم خیلیییییی دندونش دردمیکرد هی امروزوفردامیکرد تا سه جهارروزپیش شب توخواب یهوشدید دندون دردگرفت جوری که پاشد تاصبح ۴تاژلوفن خورد صبح زودهواروشنی رفت بیمارستان مورفین زد دراین حد دردش میکرد عصررفت دندونپزشکی دیدن دندون عقلشه که کلااااا چاله شده وسطش .تو پنج دقیقه واسش کشیدنش راحت شد میگه احساس میکنم تازه متولدشدم 😃😃

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
من همشو بدون جراحی کشیدم.دوتاشو یه دکتر مسنی هست تو شهرمون ک مثه یه پشه کشتن می‌کشه...تق و تمام...ول ...

منم نمیدونم چیکار کنم کجا برم دکتر خودم فکر کنم رفته خارج چند ماهه نیست

شوهرم میگه اگه میدونستم دندون عقلمه زودترمیرفتم فکرمیکرده دندون دیگشه و پرکردن وعصب کشی ودنگ فنگ داره که اینقدطولش داده بوده نمیرفته

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم