ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من همشو بدون جراحی کشیدم.دوتاشو یه دکتر مسنی هست تو شهرمون ک مثه یه پشه کشتن میکشه...تق و تمام...ول ...
شماهایی که میگین یک ساعت طول میکشه ..چطور تحمل میکنید آنقدر خون بره ازتون ..بابا من یه چسه خون ازم میره بیهوش میشم ...فشارتون نیافتاده ؟کم خونی دارین؟؟
شماهایی که میگین یک ساعت طول میکشه ..چطور تحمل میکنید آنقدر خون بره ازتون ..بابا من یه چسه خون ازم ...
اوووف ببسنکاری نمیتونستم کنم...زیر دست دکتره بودم..دندون خورد شد...خود دکتره هم استرس گرفته بود همشمیگفت ..شششتتتتتتتت😐😐بعدش به حدی دندونمو شکاف داده بود خیلی خیلی طول کشید جاش خوب بشه......بهترین کلینیک و بهترین و مجهز ترین دکتر منطقه بود
برای من دوتا رو باهم کشید هرکدوم یک دقیقه هم نشد منم خیلی میترسیدم ولی اصلا درد نداشت
بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹