2777
2789
عنوان

کسی دندون عقل بدون جراحی کشیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6293 بازدید | 42 پست
من چهارتا ایمپلنت کردم  دوتا رو همون موقع کشید و ایمپلنت کرد  من نمیدونم چرا عین سگ دارم ...

یه عمره باید برم درش بیارم ...هی میرم تو مطب ...تا دکتر میخواد انجام بده میگم نه میرم بعداً میام

درخواست دوستی ندین   
شوهرم خیلیییییی دندونش دردمیکرد هی امروزوفردامیکرد تا سه جهارروزپیش شب توخواب یهوشدید دندون دردگرفت ...

عههههه چه خووووب اح خاک تو سرم 😢😭 خوشبحال همسرتون

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه عمره باید برم درش بیارم ...هی میرم تو مطب ...تا دکتر میخواد انجام بده میگم نه میرم بعداً میام

وای مثل منی منم خیلی ترسوام😢دندونپزشکی خیلی مضخرفههههه

شوهرم میگه اگه میدونستم دندون عقلمه زودترمیرفتم فکرمیکرده دندون دیگشه و پرکردن وعصب کشی ودنگ فنگ دار ...

پس راحت بوده براش؟ ریشه دندون عقل محکمه.

من همشو بدون جراحی کشیدم.دوتاشو یه دکتر مسنی هست تو شهرمون ک مثه یه پشه کشتن می‌کشه...تق و تمام...ول ...

شماهایی که میگین یک ساعت طول می‌کشه ..چطور تحمل میکنید آنقدر خون بره ازتون ..بابا من یه چسه خون ازم میره بیهوش میشم ...فشارتون نیافتاده ؟کم خونی دارین؟؟

درخواست دوستی ندین   
درد داشته باشی که دکتر نمیکشه. ..الان باید نشاسته و آب قاطی کنی مثل خمیر بازی بشه بذاری روش... با آب ...

مطمئنی نمیکشن؟

پس راحت بوده براش؟ ریشه دندون عقل محکمه.

آره میگفت اگه میدونستم اینقد راحته یک ثانیه طولش نمیدادم. از دندونپزشکی اومد یکساعت بعدشم مهمون اومدبرامون کلی نشستیم اصلاهم دردنداشت واذیت نبود

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
منم همین ترسو داشتم ولی یه ضرب کشید تمام

چند دقیقه طول کشید؟ من همش میگم ریشه اش بزرگه یاخدااا صاف میشم در بیاره 

اره کلا دندونپزشکی پیش خانم نمیرم خیلی معطل میکنن خانوما ظرافت ب خرج میدن

تو کارای دیگه دنذون خوبن

شوهرم دندون عقلش رو خانم دکتری کشیده بود زورش نرسیده بود ور رفته بود استخون فکشو جابه جا کرده بود

که ارجاع دادن بیمارستان میلا د کلا جراحی فک کرد

شماهایی که میگین یک ساعت طول می‌کشه ..چطور تحمل میکنید آنقدر خون بره ازتون ..بابا من یه چسه خون ازم ...

اوووف ببسن‌کاری نمی‌تونستم کنم...زیر دست دکتره بودم..دندون خورد شد...خود دکتره هم استرس گرفته بود همش‌میگفت ..شششتتتتتتتت😐😐بعدش به حدی دندونمو شکاف داده بود خیلی خیلی طول کشید جاش خوب بشه......بهترین کلینیک و بهترین  و مجهز ترین دکتر منطقه بود

آره میگفت اگه میدونستم اینقد راحته یک ثانیه طولش نمیدادم. از دندونپزشکی اومد یکساعت بعدشم مهمون اومد ...

من تو اقدامم بدبختی نمیدونم باردارم یا نه 

شنبه بی بی گذاشتم منفی بود دیگه نذاشتم 

فکر کنم اگرممممم باردار باشم اولش طوری نیست مواد بی حسی نه ؟ یا مسکن 

اولشه دیگه

برای من دوتا رو باهم کشید هرکدوم یک دقیقه هم نشد منم خیلی میترسیدم ولی اصلا درد نداشت 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
چند دقیقه طول کشید؟ من همش میگم ریشه اش بزرگه یاخدااا صاف میشم در بیاره 

دارم میگم یه ضرب کم تر از چند ثانیه

امپول رو زد انبر انداخت با زور زیاد کشید

من دوبار رفتم برگشتم از ترس 

ولی راحت بود 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 22 دقیقه پیش
2791
2779