2777
2789
عنوان

پولیپ معده و پولیپ روده لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 43402 بازدید | 117 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان هر مشکل معده که دارید از کوچیک تا سرطان باید ۴۰ تا ۶۰ شب یک لیوان عرق نعنا رو با یک قاشق مرباخوری بارهنگ ۱۰ دقیقه با شعله ملایم بجوشونید و بعد از خنک شدن بدون صاف کردن با یک قاشق عسل اصل مخلوط کنید و بخورید واقعا معجزه میکنه.خودم برای برادرم امتحان کردم

اگر تهرانی دکتر فرامرز درخشان خیلی خوبه من دوبار پیشش بیمارستان کسری کلونسکوپی شدم ، ولی دکتر بی حو ...

عزیزم شما مجدد کولونوسکوپی شدین ؟؟ 

منم پدرم پارسال کولونوسکوپی کرد دو تا پولیپ داشت از نوع توبولوویلوس آدنوماتوز ، برادرمم کولونوسکوپی کرد اونم داشت متاسفانه از نوع ویلوس آدنوماتوز . خودمم آخر ماه میرم کولونوسکوپی، میشه بگین شما چند بار کولونوسکوپی شدین ؟؟ ممنون میشم جواب بدین

نه بابا پولیپ ها دیگه برنمیگردن معمولا اونایی که مشکل معده دارن تا اخر عمر باید باهاش بسازن فقط نب ...

عزیزم پولیپ قابل برگشت هست بخاطر همین هم باید مرتب تحت غربالگری باشن . اطلاع غلط ندین 

عزیزم پولیپ قابل برگشت هست بخاطر همین هم باید مرتب تحت غربالگری باشن . اطلاع غلط ندین 

فکرکنم بستگی به اندازه و نوع پولیپ داره

چون شوهرخاله ام پولیپش اندازه اش خیلی کوچیک بود اندازه یه نخود

دکتر گفته بود حتی احتیاج به پاتولوژی هم نداره

البته باز برای اطمینان فرستاده بودن پاتولوژی

عزیزم شما مجدد کولونوسکوپی شدین ؟؟  منم پدرم پارسال کولونوسکوپی کرد دو تا پولیپ داشت از نوع تو ...

عزیزم من پارسال کلونوسکپی شدم که متاسفانه یه پولیپ ادنوماتوز داشتم

برش داشتم

امسال رفتم چکاپ درنیوم‌ده بود هنوز ، ولی داخل صفرام دراورده یه پولیپ که گفتن باید کیسه صفرام خارج کنم( معمولا سه سال اینا زمان میبره مجدد دربیاد طبق نظر دکترم) چون رحمم هم سه سال پیش دوتا پولیپ هیستروسکوپی کردم امسال دوباره دراومدن

یه سوال دیگه کسی از آشنایان یا دوستاتون پولیپ معده داشتن؟؟اخه پولیپ رحم یا روده میگن چیزی نیس ولی مع ...

سلام مرسانا خانم

اصلا نگران پولیپ معده و روده ات نباش

من خودم از سن ۱۴ سالگی مشکل پولیپ روده و معده داشتم ،،تا همین الان که ۳۶ سالمه،،

مشکل سندروم پست جگرز ( پولیپ معده و روده ) دارم

سن ۱۴ سالگی یکبار جراحی روده باز بخاطر پولیپم انجام دادم

سن ۱۶ سالگی هم یکبار جراحی روده باز بخاطر پولیپم انجام دادم

سلام خوبین...شما پولیپ معده داشتید اول یا پولیپ روده؟؟ پولیپ معده از چه نوعی بود؟؟منم معدم پولیپ دار ...

الان هم تحت نظر هستم دو سال یکبار میرم دکتر،،از طریق کولونوسکوپی و آندوسکوپی پولیپ های معده و روده ام رو برمیدارن، ،

اصلا اصلا اصلا نگران نباشید

اگه تحت نظر باشید ،،و به موقعه پولیپ ها رو بردارید هیچ مشکلی پیش نمیاد