سلام خانم ها خوبین کیا پولیپ داشتن و برداشتن من پولیپ روده و پولیپ معده داشتم و التهاب مری دارم پیش دکتر روشنی تهران شریعتی رفتم برام پولیپ هامو برداشتن ولی هر سری رفتم گفتم شکمم درد میکنه یا معدم همش میگفت برو اندوسکوپی کلونوسکوپی آخر شم یه نایلون دارو میداد که من دیگه دارو نخوردم و شکم درد و معده دردم زیاد شدحالم خیلی بد بود از درد گریه میکنم تا اون حد امروز رفتم پیش دکتر شهریار نیک پور گفتم بهشون درد زیاد دارم گفت بیخیال پولیپ علت شو پولیپ چیزی نیست بهش فکر کنی ول کن فقط غذاهاتو رعایت کن فلفل نخور ترشی نخور غذای چربی نخور فست بود نخور قلیون و سیگار نکش که من اهلش نیستم دراز نکش بعد از غذا بعد الان خیلی میترسم نکنه باز با این درد هام پولیپ دربیارم خدایی نکرده زبونم لال سرطان بشه بمیرم 2تا بچه کوچک دارم اخه پدرم آنقدر خانسار و سیگار کشید سرطان مری گرفت تازه 1سالو نیمه فوت کرده وقتی فوت شد من کنارش بودم دیدم چه عذابی کشید از ذهنم نمیره وسواس ذهنی گرفتم همش استرس دارم نکنه منم زود بمیرم مثل پدرم یا خدایی نکرده بیماری پدرم بگیرم خیلی میترسم تمام زندگیم شده ترس و استرس و فکر و خیال توروخدا اکه کسی مثل منه کمکم کنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.