2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 269 پست
ولی امشب خونه مادر شوهرم ابگوشت کله پاچه ام نمیدونم چقدر بخورم 

میتونی زمانی که مهمانی میخوای بری همون روزخودتوآزادبزار.ولی نه زیادکه خودمونوبترکونیم..میتونی چیزای که چربیش بالاست مثلاهمون آبگوشت کله پاچه..ازهردوتابخورولی کمتر..اگه گفتن چراکم خوردی بگونمیدونم چراچندروزیه معده ام اذیت میکنه..نگورژیمی که هی بگن بخور.رژیم چیه اینا...اگه خودت بخوای میتونی عزیزم..رعایت کنی بدون اینکه کسی بفهمه رژیمی..

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی امشب خونه مادر شوهرم ابگوشت کله پاچه ام نمیدونم چقدر بخورم 

اگه دیشب رعایت نکردی اشکال نداره..ازامروزجبران کن باورزش بسوزونش..من همیشه همین کارمیکنم

بچه هاخرمابگی یدزمانی که گرسنه هستیدیاهوس شیرینی میکنید..خرماروباآب ولرم بخورید..یاشکلات تلخ ۹۶درصدبگیرید حالتون ازش بهم میخوره بخوریدتابتونیدسمت شیرینجات نرید

زمانی که گرسنه هستیدسمت غذانریدنگردیددنبال غذابخوریدبعدعذاب وجدان بگیرید..هویج خیار.یانصف سیب. باآب ولرم بخوریدفبط فقط کافیه ضعف بگیرید.باعث میشه تندتندغذانخوریم..امتحان کنید

امشب مهمونی دعوت بودیم نتونستم کم بخورم خیلی ناراحتم بابت زیاد خوردنم

ورزش توکل روزتقسیم کن..راحترانجام میدی هم وقت برای ورزش داریدهم ازش زده نمیشی..برنامه ریزی کن..من مثلا یه رب صبح یه رب قبل نهار یه رب غروب..دوست داشتی یه رب بکنش ۲۰ بستگی به خودت داره

بچه ها من از وقتی رژیم رو شروع کردم داره وزنم می‌ره بالا نمیدونم   چرا

تورژیم آب بایدزیادبخوری..سعی کنی سردیجات میخوری باهاش گرمی بخوری مثلاسالادمرغ ایناروبازیره یاسیاه دانه بخوری بیشترغذاهامونذازسردیه وزن میبره بالا..حداقل روزی نیم ساعت پیاده روی روداشته باش

من کالری امروزم ۸۰۰شد شامم ۵خوردم..تافرداصبح ساعت۹صبحانه میخورم..۱۶ساعت چیزی نمیخورم..به بدن شوک میدم..توی روزاین کارسختره..ولی از۵تا۹راحتره..