2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 269 پست
سلام اگه سوالی درباره رژیم داشتین بپرسین از بنده  چند سالی ورزشکار هستم فعلا تجربه ی کافی در م ...

کالریمونوچجوری حساب کنیم که هفته ای۱ تا۲کیلوکم کنیم بدون اینکه استپ بکنیم.ممنون میشم اگه کمک کنید🙏

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
طباب بزن عالیه بعد روغن زیتون بخور صبح ناشتا آب ولرم چند قطره آب لیمو این که میگم عالیه عالی دوسین س ...

بعد چند وقت چقد کم کردی البته من قبلا هرچیم میخوردم چاق نمیدشم چاقی بعد زایمانم مونده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماتوخونه ترازودارید وکی وزن کشی کنیم

الان که میدونیم چقدوزنمون هستش..ازفرداکه رژیم شروع میشه.ازهفته ای دیگه پنجشنبه هاناشتاوزن کشی کنیم چطوره؟هفته ای یه بار

عزیزم درباره رژیم چاقی چی میتونی کمکم کنی؟ توصیه ای داری؟

بله چرا که نه البته بنده چند تا که میتونه کمکتون کنه رو میگم 

باید کالری اضاف کنید به بدنتون مثلا اگه تو یه روز 1000 کالری میدادین باید زیاد ترش کنین بشه 1300 و رو به بالا 

حالا چطوری 

وعده هاتون رو زیاد تر کنید 

صبحانه ...میان وعده....ناهار.....میان وعده....شام ...

و کربوهیدرات زیادی به بدن برسونید یا میتونید از مکمل های کربوهیدرات استفاده کنید که خیلی مؤثره یا مکمل گین آپ 

اگه هم بخواید ورزش کنید گینر بخورید 

احساس سیری هم کردید توی هر وعده بیشتر بخورید به مرور 

مثلا ناهار دمپخت دارید خوردید و سیر شدید سه تا قاشق اضاف بخورید و به مرور زمان بیشترش کنید 

سوالی بود در خدمتم 😊

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
بله چرا که نه البته بنده چند تا که میتونه کمکتون کنه رو میگم  باید کالری اضاف کنید به بدنتون م ...

مرسی عزیز دلم از راهنماییت

در کنار کالری شماری برای فرم گرفتن بدن چه ورزشی رو پیشنهاد میکنی؟

البته من اندامم گلابی شکله و میخوام بالاتنم بیشتر پر بشه ؟ میتونم با ورزش توی خونه بالاتنم پرتر بشه ؟

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
کالریمونوچجوری حساب کنیم که هفته ای۱ تا۲کیلوکم کنیم بدون اینکه استپ بکنیم.ممنون میشم اگه کمک کنید🙏

یکی از موثر ترین راه برای کم کالری بدون ورزش اینه که بشمارید چند قاشق یا لقمه غذا میخورید و هر دفعه کم تر از دیروز کنید 

غذای سرخ کردی کم کنید مثلا تخم مرغ سرخ کرده نخورید بجاش آب پز کنید 

چون ورزش نمی‌کنید میتونید شام رو نخورید و یا چونکه در رژیم هستید یک عدد تخم مرغ آب پز کنید و بدون نان بخورید چون نان کالری زیادی داره چرا تخم مرغ چون پروتئین تمام است که میتونه یه لاغری کمک کنه پروتئین البته بدون زرده میتونید بخورید 

آب زیاد بخورید چون قابلیت کالری سوزی داره 

اول صبح قهوه بخورید چون قابلیت کالری سوزی داره 

میتوانید هفته ای یک بار اینتروال در خانه بزنید و به مرور زیاد کنید 

همین هارو یک هفته انجام بدید قبلا لاغری رو احساس می‌کنید 

😊

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
مرسی عزیز دلم از راهنماییت در کنار کالری شماری برای فرم گرفتن بدن چه ورزشی رو پیشنهاد میکنی؟ ال ...

برای بالا تنه )سینه ) میتونید از قرص های سفت کننده و حجم کننده استفاده کنید 

چون انجام تمرین سینه به بزرگی کمک نمیکنه و سینه کوچک میکنه 

میتونید بدنسازی انجام بدید باشگاه نمی‌تونید برید 

داخل خونه با وزن بدن یا با کش های پیلاتس میتونید 

سوالی بود در خدمتم 😊

سلام صبح همگی بخیر..من سه تالیوان آب ولرم..۴۰دقیقه پیاده روی..۱۰تاهم پروانه..رفتم..صبحانه ۱دونه تخم مرغ آبپز که۷۵کالری داشت..همین🤗میان وعده روهم بعدمیام اعلام میکنم.