چه کار کنم ارادم برا لاغری تقویت کنم هی میگم از فردا صبح رزیم رو شروع میکنم باز شروع به خوردن میکنم خیلی اراده کنم پارسال سه ماه خوب لاغر کرده بودم چون عروسی فامیل نزدیک بود بعد عروسی دیگه رژیم رو گذاشتم کنار سریع هم چاق میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه چیزدیگه..اگه ورزش کردن یهوبراتون سخته.تقسیم کنیدبین روز.مثلامن روزی دوساعت پیاده روی توخونه دارم..ازنیم ساعت شروع کردم تابه۲ساعت رسیدم...۴۰دقیقه صبح.۴۰دقیقه ظهر.۴۰دقیقه هم غروب..شمانیم ساعت میتونیدتقسیم کنید ازورزش زده نمیشید به کارای روزمره هم میرسید..
دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر مینوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲 ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺) ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺
چند سالی ورزشکار هستم فعلا تجربه ی کافی در مورد رژیم و بدنسازی و مکمل و حرکات و... دارم
چون رژیم اشتباه
ممکنه پوست رو شل کنه بد خوابی بیاره براتون مشکل بدنی پیدا کنین و...
سوال داشتین بفرمایید 😊
قطرهای از بادههای آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفیست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان