2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 269 پست
یه چیزبگم.اگه اگه یه وقت شیطون گولتون زدیه لقمه اضافه خوردید..رژیم بعدش خراب نکنید..بگیدچون یکم زیاد ...

از فردا با اراده قوی رژیم رو شروع میکنیم خواهشا پایه باشید واطلاع بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا گروهی کم کردن انگیزه میده من تجربه داشتم با زنداداشم باهم کم میکردیم

آفرین..من تویه گروه بودم هرروزگزارش میدادم ولی فقط یه نفردیربه دیرمیومدگزارش میداد فکرشوبکن ده نفربودیم..من صبح.ظهر.شب هرچی بخورم گزارش میدم.چون یهونمیتونم آخرشب بیام.برام سخته..بایدبه بچه هامم برسم.😅😅ولی جانمیزنم.هرچی که بدردبخوره هم میگم شایدکسی خواست امتحان کنه

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی

یه چیزدیگه..اگه ورزش کردن یهوبراتون سخته.تقسیم کنیدبین روز.مثلامن روزی دوساعت پیاده روی توخونه دارم..ازنیم ساعت شروع کردم تابه۲ساعت رسیدم...۴۰دقیقه صبح.۴۰دقیقه ظهر.۴۰دقیقه هم غروب..شمانیم ساعت میتونیدتقسیم کنید ازورزش زده نمیشید به کارای روزمره هم میرسید..

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
قدم 156 وزنم به 79 رسیده بود الان 86

منم قدم ۱۵۵ وزن ۷۲ دارم سکته میکنم

وزنتون خیلی زیاده مراعات کن 

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

سلام اگه سوالی درباره رژیم داشتین بپرسین از بنده 

چند سالی ورزشکار هستم فعلا تجربه ی کافی در مورد رژیم و بدنسازی و مکمل و حرکات و... دارم 

چون رژیم اشتباه 

ممکنه پوست رو شل کنه بد خوابی بیاره براتون مشکل بدنی پیدا کنین و... 

سوال داشتین بفرمایید 😊

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
سلام اگه سوالی درباره رژیم داشتین بپرسین از بنده  چند سالی ورزشکار هستم فعلا تجربه ی کافی در م ...

عزیزم درباره رژیم چاقی چی میتونی کمکم کنی؟

توصیه ای داری؟

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿