2777
2789
عنوان

چرا ما زنا نمیتونیم فراموش کنیم

49 بازدید | 15 پست

مردا چه بی خیالن اصلا خودشون رو اذیت نمیکنن ما زنها چرا نمیتونیم بی خیال باشیم البته من اینطورین دو سال پیش مادرشوهرم بهم گفت تو هرزه بودی من اومدم خواستگاری دوسال گذشته هنوز هر وقت بهش فکر میکنم پر از خشم میشم شوهرم میگه چرا همش مرور میکنی حال خودتو بد میکنی تو که قطع رابطه کردی و دیگه باهاشون رابطه ای نداری چرا داری باز بهشون فکر میکنی ولی من بعضی وقتا فکر میکنم حرص میخورم میگه مادرم میخواست حرصت بده که موفق

م شده

چون وابسته ایم و عزت نفس پایینی داریم

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه متنفرمم از این اخلاقم 

مادرشوهر منم خیلی اذیتم میکرد

الانم قطع رابطه هستیم ولی من ولش نمیکنم با اینکه پسرشم نمیره ببیندش

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
وابسته به کی ??

وابسته به گذشته 

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

خب عزیزم دلیلش اینه که به آقایون چنین توهینایی نمیشه وگرنه اونام فراموش نمیکردن مثلا اگه پدر شما به ایشون خدای نکرده از این فحشای خاک برسری مثلا مادر بدکاره 😅 یا سیم کشو اینا میداد ایشونم نمیتونست فراموش کنه 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

من یبار از همسرم پرسیدم 

گفت زنها خیلی به اون موضوع فکر میکنن فکر کردن زیاد باعث میشه فراموش نکنن ولی مردا از فکر کردن به اون موضوع فرار میکنن واسه همین بعدا بی اهمیت میشه واسشون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

منم شب نامزدیم مادربزرگه همسرم یگ جوری اخم کرده بود نه یک لقمه شیرینی نه میوه هیچی نخورد 

قبلش فامیلای همسرم خیلی مخالف بودن که بیان منو بگیرن 

حالا رفتارشون باهام خوبه نمیدونم این از رو ظاهره یا باطنشون جور دیگس اما من کلا زیاد باهاشون رفت و امد ندارم 

خدارشکرررر مادر شوهرمم اصصصصلا توقع که نداره هیچ مثلا بریم اونجا هم شاید سالی یک الی دو بار زود بلند میشیم از اونجا

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐
چرا این مادرشوهرا از تو فکر ادم گم نمیشن بیرون 

خدا لعنتشون کنه همسرمنو فقط برا پول میخواد نه هیچی

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
خب عزیزم دلیلش اینه که به آقایون چنین توهینایی نمیشه وگرنه اونام فراموش نمیکردن مثلا اگه پدر شما به ...

به مردها هم میخوان فحش بدن باز به مادر و خواهرشون کلا جنس زن فحش میدن عجیبه

به مردها هم میخوان فحش بدن باز به مادر و خواهرشون کلا جنس زن فحش میدن عجیبه

من میخواستم فحشایی رو مثال بزنم که مربوط به آقایونه ولی نمیدونستم چجوری سانسور کنم اخه اونطوری دیگه باید مستقیم اسم میاوردم 🤦‍♀️ ولی در کل درست میگی اکثر فحشایی که میخوان مستقیم به مردا بدن بازم اسم زنا میاد وسط 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم