2777
2789
عنوان

پانیک و روان درمانی در مشهد

887 بازدید | 27 پست

سلام من پانیک دارم دکتر گفته برو روان درمانی .

هزینه اش چقده؟

از یکی پرسیدم گفت ۴۰۰ ولی واقعا من درتوانم نیست شوهرم کلا ۵ تومن حقوق میگیره.

ولی مجبورم برم . کسی رو مشهد سراغ دارید؟؟؟

خدایا مراقب زندگیم باش ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حقیقت هیچی ‌ سه سال دارو خوردم قط کردم بعد چهار ماه برگشته . زندگیم جهنمه

منم داشتم ، افسردگی، اضطراب تا از خواب بیدار میشدم دلم میریخت، همش حس میکردم ممکنه خودمو بکشم کنار پنجره نمیتونستم بشینم به چیزای تیز نمیتونستم نگاه کنم ... ولی من بدون دارو خوب شدم ، شما از این حاد تری؟

در حقیقت هیچی ‌ سه سال دارو خوردم قط کردم بعد چهار ماه برگشته . زندگیم جهنمه

نباید خودتون یدفعه ای قطع میکردید

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
منم داشتم ، افسردگی، اضطراب تا از خواب بیدار میشدم دلم میریخت، همش حس میکردم ممکنه خودمو بکشم کنار پ ...

منم بی قرار میشم .دلهره میگیرم میترسم عرق میکنم لرز استرس اصلا یه وضعی خب چیکار کردی گلم؟؟؟

منم داشتم ، افسردگی، اضطراب تا از خواب بیدار میشدم دلم میریخت، همش حس میکردم ممکنه خودمو بکشم کنار پ ...

عزیزم این نشانه های وسواس فکری هست

منم اینجوریم بودی الان دارو می خورم خوبم

عزیزم من داشتم یه کتاب به من خیلی کمک  کرد به شرطی که تمرینهاش رو هر روز انجام بدی کتاب کنترل ذهن نوشته خوزه سیلوا تر جمه مجید پزشکی 

دوم : رنگهای شاد بپوش به سلامتی ات اهمیت بده 

سوم : برنامه برای ورزش یا رقص هر روز داشته باش وقت و زمان مشاوره رو برقص و‌شاد باش 

چهارم : زندگی هدفمند داشته باش و شغل و کاری که دوست داری انجام بده وقت فکرهای اضافه نداشته باشی 

دم نوش استوخدوس به جای چای بخور 

اینها رو انجام بدی بعید میدونم جایی برای پانیک باقی بمونه اتفاقا زندگیت خیلی هم شاد میشه

من انجام دادم شد 😊🌷

عزیزم این نشانه های وسواس فکری هست منم اینجوریم بودی الان دارو می خورم خوبم

پنیک هم بودم عزیزم یهو حس میکردم قلبم داره درمیاد نمیتونم نفس بکشم هی فکر میکردم الان میمیرم زیر پام میلرزه خیلی داغون بودم 

عزیزم من داشتم یه کتاب به من خیلی کمک  کرد به شرطی که تمرینهاش رو هر روز انجام بدی کتاب کنترل ذ ...

ینی میشه . ..خواهر حالم خوب نیست . همش دلم میخواد گریه کنم

پنیک هم بودم عزیزم یهو حس میکردم قلبم داره درمیاد نمیتونم نفس بکشم هی فکر میکردم الان میمیرم زیر پام ...

وای اره دقیقا... چیکار کردی ؟؟؟؟؟؟؟ک خوب شدی گلم

دکتر قط کرد بخاطر بارداریم .ترانکوپین داد میگه حمله داشتی بخور  

آها...برید مرکز مشاوره حرم ان شاالله حالتون خوب میشه

قبلش زنگ بزنید نوبت بگیرید شمارش تو نت هست

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
منم بی قرار میشم .دلهره میگیرم میترسم عرق میکنم لرز استرس اصلا یه وضعی خب چیکار کردی گلم؟؟؟

من فقط رو‌خودم کار کردم ، کتابهای ذهن خوندم و بخوام تو یه جمله ساده بهت بگم توی این حالات به خودم میگفتم گول ذهنتو نخور ، ذهنت داره گولت میزنه اولاش جواب نمی‌داد ، کم کم درست شد، بعدش یوگا کار کردم ، الان به لطف خدا یه جور عجیبی آرامشم برگشته که هیچوقت نداشتم چنین حالی رو❤️

2790
2778
2791
2779
2792