2777
2789
عنوان

پانیک و روان درمانی در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط رو‌خودم کار کردم ، کتابهای ذهن خوندم و بخوام تو یه جمله ساده بهت بگم توی این حالات به خودم می ...

خداروشکر گلم. خوشحال شدم واست. ینی میشه ک منم خوب شم . کمکم میکنی  ا تجربیاتت استفاده کنم

خدایا مراقب زندگیم باش ❤️
خداروشکر گلم. خوشحال شدم واست. ینی میشه ک منم خوب شم . کمکم میکنی  ا تجربیاتت استفاده کنم

حتما هرچی از دستم بر بیاد عزیزم چرا که نه.

من طی شرایط جدا شدنم این احوال رو تجربه کردم ، انشالا که شما توی هیچ شرایط سختی نیستی فقط دچار روزمرگی های تکراری شدی و در نهایت افسردگی و اضطراب حل نشده که به این شکل نشون داده خودشو❤️باور کن ساده کردن مسئله خودش نصف راه حله، بازم از تجربه خودم بگم ازت خواهش میکنم حتما به موقع بخواب و به موقع بیدار شو، حتی اگه کاری هم نداری تو گوشی باشی خیلی بهتره تا بخوابی‌، من همه اینارو زندگی کردم ، می‌خوابیدم تا زنده نباشم ، اگه این مشکل هم داری حتما درستش کن، خیلی حرف دارم که بزنم بهت عزیزم نمی‌دونم چطوری بگم 

حتما هرچی از دستم بر بیاد عزیزم چرا که نه. من طی شرایط جدا شدنم این احوال رو تجربه کردم ، انشالا که ...

اره منم کلی حرف دارم. واقعا احتیاج دارم با کسی ک مثل خودم تو شرایط خودم بوده صحبت کنم و ازش مشورت بگیرم . اگه برات مقدوره شماره بزار واتساپ پیام بدم اگه هم نه ک اینجا صحبت کنیم

اره منم کلی حرف دارم. واقعا احتیاج دارم با کسی ک مثل خودم تو شرایط خودم بوده صحبت کنم و ازش مشورت بگ ...

منم مثل شما بودم دقیقا اولین بار پارسال ابان ماه بود که حمله بهم دست داد تا اونموقع هیچ تجربه ای ای نداشتم رفتیم بیرون اونجا یه خورده اعصابم خورد شد اومدم خونه با سرفه شروع شد و تپش قلب و لرز و احساس خفگی و مردن بهم دست داد داشتم به شوهرم وصیت میکردم که مراقب بچه هام باش بعد اون با تپش و احساس خفگی و حس مردن از خواب میپریدم دقیقا ساعت های ۱.۵ و ۲ شب این اتفاق میوفتاد بعد چن ماه امیکرون گرفتم که حالم بدتر شد عصرا دست و پام یخ میکرد همون حس مرگ دوباره میومد سراغم کلی اذیت شدم که مطمئنم خودتونم میدونید دیگه شانسی تو نی نی سایت فهمیدم پانیکه با دمنوشای اسطو خودوس و به لیمو گل گاوزبان و سنبل اطیب و گل محمدی و خوردن یه بار درر وز گلاب حالم خیلی بهتر شد الان انفولانزا گرفته بودم بدن و اعصابم ضعیف شده دوباره کم کم حالم مثل اون موقعه میشه دوباره باید شروع کنم 

منم مثل شما بودم دقیقا اولین بار پارسال ابان ماه بود که حمله بهم دست داد تا اونموقع هیچ تجربه ای ای ...

میشه بگی که چیکار ا کردی ؟؟؟؟؟ 

اره منم کلی حرف دارم. واقعا احتیاج دارم با کسی ک مثل خودم تو شرایط خودم بوده صحبت کنم و ازش مشورت بگ ...

من هیچکدوم از برنامه هام کار نمیکنه فداتشم وگرنه اصلا مسئله ای نبود ، بهم پیام بده همینجا قشنگم 

من فقط رو‌خودم کار کردم ، کتابهای ذهن خوندم و بخوام تو یه جمله ساده بهت بگم توی این حالات به خودم می ...

عزیزم سلام خوب هستید ‌.؟ منم حمله پانیک دارم سر مسائل بیخود پانیک میشم ‌. میشه از تکنیک هایی که استفاده کردید به من بگید . 

منم داشتم ، افسردگی، اضطراب تا از خواب بیدار میشدم دلم میریخت، همش حس میکردم ممکنه خودمو بکشم کنار پ ...

سلام عزیزم. شما چجوری خوب شدی؟ 

خیلی خوشحالم. برات

منم پانیک دارم

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
2790
2778
2791
2779
2792