2777
2789

یه ده دقیقه هم منتظرم زنگ نخورد برم خونه😁خداکنه یه مسافر مشتی بخوره یه پول خوب دستم بیاد هرچی کار کردم دادم روغن مایع خریدم😁😁انقدم با مسافرا خندیدیم لپم درد میاد😁😉

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی همین خوش باشی 💚

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

ای جـــــــــــــون دلم یه خانوم پر انرژی و موفق😍😍😍

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

انرژیت از اینجا احساس میشه ♥️

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

ای جانم خسته نباشی پول ات پر برکت❤️😍

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️