2777
2789
عنوان

الان7روز حتی شوهرم زنگ بهم نزده

473 بازدید | 46 پست

کار نمیکنه بیکاره آخر حرفشم من نمیرم سره کار یک سال تیم عقد کردیم نرفت الان هم6ماه از ازدواجمو گذشت بازم نرفت مامانش میگه مگه گشنه موندی رفتی بهش گفتم خب برو سره کار گفت نمیرم همین ک هست نمخای هری کنم اومدم تازه بلاکمم کرده بنظرتون چکار کنم هرکس این تایپیکو دید کمکم کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تو که دیدی اینشکلیه چرا به ازدواج کشوندیش متاسفانه مردا تا خودشون نخوان به هیچ کاری نمیشه وادارشون کرد مادره میگفتی مگه زندگی فقط خوردنه ک گوشنه نموندم بااین اوضاعی که از این به بعد زندگیامونم صدبرابر سخت تر میشه مگه میشه مرد کار نکنه🫤🫤

خودشون پول دارن؟ از کجا هزینه هارو تامین می کنن

ن وضعشون زیادم خوب نیست ما بهتره وضعمون از موقع که ازدواج کردم به پولی دستم ندادن فقط خوراکی خب بدرد چین میخوره من خواستم برم دکتر گفت من ندارم همین ک هست

خب وقتی بیکاربود چرا عروسی کردی؟چزا همون تو عقد جدا نشدی؟این مرد باافکار پوسیده ی مادرش ،هیچ وقت صاحب چیزی نمیشه چون پیشرفت رو تو این میبینن ک گشنه نمونی ،یعنی همینک گشنه نیستی کافیه ،عمرت رو نذار پای مردی ک شپش تو جیبش قاپ میندازه

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
ن وضعشون زیادم خوب نیست ما بهتره وضعمون از موقع که ازدواج کردم به پولی دستم ندادن فقط خوراکی خب بدر ...

بشین همونجا خونه بابات،تکون نخور،صحبت یه عمر زندگی و هزینه هست،مگه پدر مادرش تاکی زنده هستن که خرج اینوبدن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
حالا مادره چرا طرفداریش رو میکنه

باهاش تو یخونه هستم ببینم وقت شوخی ک میکردیم هم شوخی بلند نکنید برادر کوچکتر میشنوهه واقعا خیلی خسته شدم هیچی برام نمیگیرن حتی لباس سرما اون بار لباس زیر چون پسرش گفت برام گرفت

عزیزم اشتباه کردین از اول دیدین یه شخصی سرکار نمیره نباید راه میومدید الانم وقتی شمارو بلاک کرده دلی ...

از بدش میترسم مامان بابام پشتمن گفتم اگر تو زنگ بزنی دیگه باید زلتو تحمل کنی اگر نیومدن مهرتو بزار اجرا پدرشون در بیار ولی من همش در حال گریم