2777
2789
عنوان

از دوران جاهلیتم خنده م میگیره😂

64 بازدید | 17 پست

با یه بنده خدایی دوست بودم خیلی جدی بود مثلا از این عشقم عزیزدلما که الان میبینم عوقم میگیره😂😂 

خلاصه ۴ ماه گذشت هی این بنده خدا سرد میشد و دعوا میکرد یه شب یهویی یه پیام طولانی در حد یه تومار اومد رو تلگرامم یه دختر بود نوشته بود که آقا این پسره داداشیه منه و ۳ ساله میشناسیم همو و تو اومدی تو زندگیش و نشونم داد هر چی حرف زده بودم با این پسره ی خل مشنگ اسکرین گرفته بود فرستاده بود واسه دختره😂😂 

دختره تازه سه سالم از خودم کوچیکتر بود ،برگشت گفت من به صلاح نمیدونم تو با این پسر باشی به هم نمیخورین و قسمت تو یه جا دیگه س😂😂😂😂 

یعنی سمممممم ها سممممم😂😂😂😂😂 الان یادش میفتم خنده م میگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد زار زدی راستشو بگو😂

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
داداشی بوده چه دخلی داشته به این؟؟؟؟  عَنینه خانومِ فضول چرا نزدیش؟؟؟؟  الان کجاس برم سر ...

نمیدونم والا😂😂😂😂😂 

حالا با یه ادایی وویس میداد نصیحتم میکرد انگار پیر زن ۷۰ ساله بود

بیخیال  خواهر بگو خدا نجاتت داد خدا خیرش بده😂😂😂

یادش بخیر دوران داداشی بازی🤣🤣🤣

خداروشکر از اون دوران سم عبور کردیم

از بدی های مجازی اینه که وقتی ناراحتی نمیتونم بیام بغلت کنم و کاری کنم حالت خوب بشه فقط میتونم چند خط برات بنویسم که آخرشم نمیفهمم حالت خوب شد یا نه، ولی بدون حالِ خوب و بدت رو من تاثیر میذاره پس لطفا خوب بمون!
خیلی دوران مسمومی بود😂😂😂😂😂

چرا عین آدم نمیگفتیم باهم رفیقیم؟

داداشیمهه آبجییمه!!🤢

داداشی و آبجیام اکثرا نیمکت ذخیره بودن🤣

از بدی های مجازی اینه که وقتی ناراحتی نمیتونم بیام بغلت کنم و کاری کنم حالت خوب بشه فقط میتونم چند خط برات بنویسم که آخرشم نمیفهمم حالت خوب شد یا نه، ولی بدون حالِ خوب و بدت رو من تاثیر میذاره پس لطفا خوب بمون!
چرا عین آدم نمیگفتیم باهم رفیقیم؟ داداشیمهه آبجییمه!!🤢 داداشی و آبجیام اکثرا نیمکت ذخیره بودن🤣

چی بگم خواهر😂

والا من داداشی ماداشی نداشتم همین یه بنده خدا بود اونم تو زرد از آب دراومد خدا خفه ش کنه😂😂😂