2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل کنم ...

203 بازدید | 19 پست

من تزدیک ۷ سال ازدواج کردم تو شهر غریب جز اینکه خواهرم جاریم شد خب ادم ک ازدواج میکنه دلخوشیش میشه شوهرش .خانواده شوهرم خصوصا مادرشوعرم ک این مدت کلی ازار و اذیت و کرم رسوند و تو جادو وجنبل هست این همه بلا سرش میاد باز نمیفهمه چوب خدا رو ..شوهرمم خوبیهایی داره ولی کافیه عصبانی بشه هر چی از دهنش در میاد میگه مثلا دیشب خرف بچه دار شدن رو گفتم اون بخاطر اوضاع مملکت و حوصله نداشتن منتفی کرد اخرم گفت اگه ببینم بیاری دو دستی تحویل پدرمادرت میدم .خیلی دلم شکست خیلی ..من تازگی رفتم سرکاز فقط بخاطر اینکه از این محیط و اطرافم دور بمونم چون تو یک ساختمان با مادرشوهریم .😔.نظرتون ؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یعنی ۷ساله ازدواج کردین اصلا بچه ندارین؟

یهو حرفشو پیش نکش مقدمه چینی کن یکم تو محیطی ک بچه ها هستن بچرخونش بعدا بگو بچه بیاریم ایشون ۷ساله ب این زندگی عادت کرده حالا یهو یکی بیاد بیشتر حس مزاحمت داره براش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️

اگ شوهرت راضی نیست خب بچه میخای چیکار

برو سرکار خودتو اولویت قرار بده حالت خوب میشه

منم تو یه ساختمونیم با مادرشوهر کله سحری تر زد ب اعصابم

شاید یه روز سرد..شاید یه نیمه شب.. دلت بخواد بشه بـرگردی ب عـقب ...❄🎡

اولین و بزرگترین اشتباهت اینه ک فک میکنی باید دلخوش به خانواده شوهر و مخصوصا مادرشوهرت باشی

اون مادرشوهری ک یه دختر رو توی غربت اذیت میکنه جای هیچ دلخوشیی باقی نمیزاره

واقعا بهت تبریک میگم ک رفتی سرکار

رهاش نکن و تلاش کن روز به روز از حال و هوای تنهایی خارج بشی

برای خودت سرگرمی ایجاد کن و وابسته به کسی نباش

زندگی یعنی خنده هایت...

کارخوبی کردی که رفتی سرکار....همیشه واسه خودت پس انداز داشته باشه وسعی کن صدتوواسه بقیه نزاری

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه