2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟😁

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 66 پست
ممنون عزیزم♥️  من امروز آخرین فرصتیه که بهم داده بعدظهر میرم معاینه امشب یا فردا صبح بستری میش ...

انشاالله بسلامتی عزیزم 

منم دیروز رفتم معاینه گفتن یه انگشت باز شد فردا صبح بیا ببینم اگه ۲ انگشت شده بود بستری میکنیم

الانم کمرم درد میکنه و شکم فقط یه جوریه نمیدونم درد زایمانه یا نه

خب چیشد😍

هنوز سه روز ب پریودم مونده ولی هاله داره،عکسشو گذاشتم تایپک آخرم..اینقد عجولم دیشب رفتم داروخونه گفتم هفت تا بی بی چک بده،روزی دوتا امتحان کنم تا مثبت سه😬🙈😂

وقتی  ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بیدار شدم پیاده روی کنم واسه زایمان چهل هفته شدم ولی اصلا دردی نداریم😐خیلی تحرک داشتم الان فقط ...

خدا حفظش کنه 

منم پسرم داره صبحونه می خوره بره مدرسه

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
هنوز سه روز ب پریودم مونده ولی هاله داره،عکسشو گذاشتم تایپک آخرم..اینقد عجولم دیشب رفتم داروخونه گفت ...

الهی ان شاالله ک قطعا هستی 

بسلامتی و دل خوش بغلش کنی

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
الهی ان شاالله ک قطعا هستی  بسلامتی و دل خوش بغلش کنی

مرررسی عزیزمممم

وقتی  ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه    
من ک ذوق داشتم پاشم بی بی چک بزنم

خوب چی شد؟

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
انشاالله بسلامتی عزیزم  منم دیروز رفتم معاینه گفتن یه انگشت باز شد فردا صبح بیا ببینم اگه ۲ ان ...

منم تا بعدظهر وقت دارم یه کم به خودم فشار بیارم ببینم چند سانت شده.🤒خیلی میترسم درد طبیعی و بکشم بعد ببرن سزارینم کنن😐😰

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خدا حفظش کنه  منم پسرم داره صبحونه می خوره بره مدرسه

ممنون عزیزم🥰

ای جانم نوش جونش♥️

کی میشه منم پسرمو راهی مدرسه کنم خسته شدم از بس استرس زایمان کردن و داشتم🤒

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨