2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟😁

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 66 پست
خوب چی شد؟

هاله داشت،سه روز مونده ب پری،نمیدونم برم آزمایش یا چی

وقتی  ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هاله داشت،سه روز مونده ب پری،نمیدونم برم آزمایش یا چی

صبر کن تا یکی دو روز از موعد پریودت بگذره 

ان شاءالله که بارداری

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
منم بیدار شدم پیاده روی کنم واسه زایمان چهل هفته شدم ولی اصلا دردی نداریم😐خیلی تحرک داشتم الان فقط ...

گشاد گشاد پاهات بذار  پله خییییییلی زیاد برو کف پاهات بهم بچسبون بعد پاهات بکش سمت خودت  زانوت زور بزن به سمت زمین

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
کمرم درد میکنه نمیدونم درد زایمانه یا نه  

درد زایمان انگار میخوای پریود شی هی شدید میشه میگیره ول میکنه اول فاصله درد زیاد بعد فاصله هی کم میشه والبته شدیدتر

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ای خداااا😍😍انقد دوس دارم شیر دادن بچه رو.کاش خدا به منم بچه بده..

اولش شیرین کم کم حس میکنی یه کوالایی که بچش بهش آویزون

عزیزا من میخوام برم بیمارستان شاید بستری بشم  به نظرتون صبحانه چی بخورم خوبه ؟

خرما وگردو  بادام  تخم مرغ وخرما  کاچی یه ظرف کوچولو هم خرما بردار لای خرما هم گردو و بادام بذار  اونجا بخور