2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟😁

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 66 پست
دقیقا منم از این میترسم 

خدا به هردومون کمک کنه فردا دیگه زایمان کرده باشیم🥴😁

من دیگه خسته شدم هیچ دردی ندارم این بیشتر عصبیم میکنه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب تا۴صبح باشوهرم دعواداشتم.شب گندی بود

ساعت۶هم دوتامون بیدار شدیم.اون رفت سرکار ومن موندم بایه دنیا فکروخیال

😔😔😔😔

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
ممنون عزیزم🥰 ای جانم نوش جونش♥️ کی میشه منم پسرمو راهی مدرسه کنم خسته شدم از بس استرس زایمان کردن ...

قربونت برم 

اشتباهی شما رو ریپلای کردم عزیزم 

عجله نکن اون روز هم می رسه پسر من الان کلاس ششمه باور کن انگار دیروز بود دنیا اومد 

هر روز بچگی هاش و شیطونی هاش جلو چشممه اونقدر دلم می خواد بازم بچگی اش رو می دیدم 

از این روزهات لذت ببر 

چند روزه یاد این افتادم تازه زبون باز کرده بود همه اش بهش می گفتم عاقل با شعور فهمیده اونم یاد گرفته بود به من بگه هامیده یعنی فهمیده😀😀

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
انشاالله عزیزم  برا شما رحمت  چقدر باز شده؟

والا من ماما گرفتم اصلا حرف نمیزنه فقط میگه برو پیاده روی و حرکت گربه و سجده و زیاد انجام بده....از حالتاش تا هفته ی پیش معلوم بود اصلا باز نشدم.....حالا امروزم برم ببینم خانم خانما چی میگه...والا میترسم رازیانه و روغن زیتون بخورم،دیروز کلاس ورزش داشتم مربی گفت حتما دو قاشق روغن زیتون و دمنوش رازیانه بخور...ولی من نخوردم🤐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

قربونت برم  اشتباهی شما رو ریپلای کردم عزیزم  عجله نکن اون روز هم می رسه پسر من الان کلا ...

خدا حفظش کنه واست😇🧡

انشالله زودتر دردام شروع بشه خسته شدم دیگه....

خدا حفظش کنه واست😇🧡 انشالله زودتر دردام شروع بشه خسته شدم دیگه....

فدات 

ان شاءالله به سلامتی هر چه زودتر بچه ات رو بغل می کنی❤️❤️❤️🌹🌹🌹

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
منم بیدار شدم پیاده روی کنم واسه زایمان چهل هفته شدم ولی اصلا دردی نداریم😐خیلی تحرک داشتم الان فقط ...

مث خواهر من تا ۴۱ هفته هم شد درد نگرفتش،چقد پیاده روی میکرد طفلی 

اخرم پول ذاد سزارینش کردن😁

میگفت کاش ایقد راه نرفته بودم🥴

بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

مث خواهر من تا ۴۱ هفته هم شد درد نگرفتش،چقد پیاده روی میکرد طفلی  اخرم پول ذاد سزارینش کردن😁 ...

بخدا زانو درد بیچارم کرده دیشب نتونستم بخوابم...

من دیگه امشب یا فردا صبح بستری میشم به ۴۱هفته نمیرسم خداروشکر😅🤒

بخدا زانو درد بیچارم کرده دیشب نتونستم بخوابم... من دیگه امشب یا فردا صبح بستری میشم به ۴۱هفته نمیر ...

به سلامتی عزیز انشالا زایمان خوبی داشته باشی

خواهرم طفلی خیلی اذیت شد،هر روز میرفت بیمارستان میگفتن حرکات بچت خوبه پس پیاده روی کن،اینم از غروب کل شهر رو میگشت تا اخر شب😂😂😂و خبری از درد نبود

بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

به سلامتی عزیز انشالا زایمان خوبی داشته باشی خواهرم طفلی خیلی اذیت شد،هر روز میرفت بیمارستان میگفتن ...

من یه عالمه پله بالا پایین کردم ولی خبری از درد نشد 

دوس دارم  وسط خونه زایمان کنم خیلی کلافه شدم😂😐