2777
2789
منم مثل شما تو تردید بود نارسیدم به این سن ، شما اگر دوست دارید نذارید مثل من سنتون بره بالا

بااین شرایط خودمم نمیدونم دوس دارم یا ندارم واقعا جرات نمیکنم بخاطر شرایط اقتصادی حاملگی خیلی سختی هم داشتم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مبارکه

ممنون عزیزم سلامت باشی 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
منم مادر یه دختر چهار سال و نیم هستم. و مثل شما نمیدونم‌بیارم یا بیخیال بشم

الان وقتشه ...اگه فاصله بین بچه ها زیاد بشه ،دیگه خواهری و برادری براشون معنا نداره و نمی تونند همبازی هم باشند .به جای اینکه به حرفهای مردم و تجربه هاشون گوش بدین ،ببینید که مطالعات علمی ،چه چیزی رو نشون میده و متخصصین چه نظری دارند .

تک فرزندی اصلا خوب نیست .توی آپارات حرفهای دکتر هلاکویی رو دراین زمینه گوش بدین .🌹

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

بچه ندارم خدارو شکر 

ولی هر چی کمتر بهتر 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 
همون اینهم تز جدیده ظلم نکنید یه شیر ساده در ماه 400تومن میشه 

زمان ما با اینکه فراوونی بود بازم حسرت خیلی چیزا ب دلمون مونده چه برسه الان توی خوردو خوراکمون نمونیم خیلیه.احتمالا دوستمون از هزینه های بچه خبر نداره من باردارم هنوز کللللللی چیز نخریدم نصفه نیمه شده۴۰میلیون

مثل منی ، این فکر هرروزمه در صورتیکه در خودم نمی بینم

من دوتا داشتم این فکر باهام بود سومی رو بیارم یانه دیگه آوردم سومی رو

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

یکی از مسخره ترین چیزای کشور کنکور ومافیای اونه دخترم یازدهمه توکتاب مدرسه یه مبحث رو در حد یه پاراگراف توضیح میده ودوسه تا تمرین،حالا آیا تو کنکور همینجوری سوال میدن سه تا کتاب براش خریدم شده یک ملیون،جدا از هزینه ملیونی مدرسه وقلمچی و... این فقط یه نمونه هزینه برای بچه هست،حالا تغذیه،تفریح،پوشاک ،هزینه پزشکی،رفت وآمد مدرسه.در آخر هزینه ازدواج وکمک به فرزند برای تشکیل زندگی،الان کدوم جوونی بدون کمک خانواده میتونه یه پنجاه متری بخره،به همه اینا که فکر کردم دیدم همون یدونه با کیفیت بزرگ بشه بهتره 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سلام عزیزم این مطالعه کجا انجام شده ؟ برای ایران نیست مطمئنا  یعنی شما یه بچه را بحوای بفرستی ...

من خودم دوتا بچه دارم .شرایط مملکت برای همه ماسخته ولی این اوضاع نباید ،باعث بشه که به بچه هامون آسیب بزنیم .بچه ها حاضرند که به مدرسه عادی برن ولی خواهر یا برادر داشته باشند .

اصلا براشون فرق نمیکنه که یه اسباب بازی ۱میلیونی یا ۱۰ میلیونی داشته باشند چون زود ازش خسته میشن ،ولی یه خواهر یا برادر که همبازی اونها باشه میتونه هزاران چیز بهشون بیاموزه .اینکه چطور رابطه برابر داشته باشند و چطور با دیگران رفتار کنند .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

خوبع؟!😕😔

خیلی سخته خیلی 😞

کاش…

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻
زمان ما با اینکه فراوونی بود بازم حسرت خیلی چیزا ب دلمون مونده چه برسه الان توی خوردو خوراکمون نمونی ...

ایشالا بچه آت به سلامتی به دنیا بیاد .. هر چیزی که می خوای بخری واقعا مثل سرزمین عجایب می مونه 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
من برعکس شما ۴ تا دوست داشتم الان ۳ تان

خوب منم ۴ تا دوست داشتم الان ۳تان دیگه😀برعکس چرا

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.