2777
2789

یه دونه دارم اگه پریودم عقب بیافتع دنیا رو سرم خراب میشه خدا برام حفظش کنه همین یدونه یه دنیام هست دلم نمی خواد حسرت یه رستوران ساده بمونه رو دلش

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
چه خوب اینجوری فک  می کنید من همش نقاط منفیشو می بینم

عزیزم  مطالعات نشون میده ،هزینه و وقتی که برای یه بچه صرف میشه خیلی بیشتر از دوتا بچه است .چون مدام برای راضی کردن فرزند تک باید هزینه کنید و باهاش وقت بگذرونید .

البته بهترین فاصله بین بچه ها ۳ ساله ولی فرزند شما همین الان هم اگه بچه بیارید خصوصیات فرزند تک رو پیدا کرده و خیلی فرقی به حالش نداره .

بچه های تک خیلی رویایی هستند و هیچوقت رابطه برابر رو یاد نمی گیرند .همیشه یا فرمانده هستند و یا فرمان پذیر .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ظلمو وقتی میکنی که نداشته باشی تامینش کنی اونم بگه نداشتی بیخود اوردی،بااین هزینه ها یکیشم آیندش معل ...

همون اینهم تز جدیده ظلم نکنید یه شیر ساده در ماه 400تومن میشه 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
زنده باشه الهی ، منم یه دومی دارم

جدیدا دو سه تا تولد همکلاسی هایش دعوت شده تا اکثرشون خواهر بردار دارن،یا مدام میگه برم خونه خاله ک بتونه با بچه هاشون بازی کنه دلم براش میسوزه،خودمم دختر دوس دارم تا ببینم چی پیش میاد ولی در کل خودم تک فرزندی رو میپسندم تو این شرایط

خدایا شکرت  

تک فرزندی اصلا خوب نیس که متاسفانه الان اکثرا یه دونه بچه میارن و تمام

دوتا باید باشن

ولی خب شرایط زندگی ها انقد سخت شده که میترسن بچه دوم و سوم بیارن

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
عزیزم  مطالعات نشون میده ،هزینه و وقتی که برای یه بچه صرف میشه خیلی بیشتر از دوتا بچه است .چون ...

سلام عزیزم این مطالعه کجا انجام شده ؟ برای ایران نیست مطمئنا 

یعنی شما یه بچه را بحوای بفرستی غیرانتفاعی دوبرابر پول دوتا بچس ؟؟؟ 

تک فرزندی یعنی ظلم به بچهای خودتون تو روخدا به بچهاتون این ظلم رو نکنید 😢

ظلم وقتیه که در آینده ارثشون نصف بشه محبت و وقت گذاشتن براشون نصف بشه امکانات و رسیدگی نصف بشه اگه کسی تواناییشو داره بدون تقسیم کردن اینا بچشو بزرگ کنه بازم بچه بیاره ولی وقتی نتونه حتی تو نگاه و محبت کردن بینشون ذره ای تفاوت قایل نشه اوتوقت ظلمه و بی عدالتی مثل چند همسری 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند