2777
2789
اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری حتما بیار  چندوقت پیش مهمونی بودم دبدم که همه بچه ها خاهر برادر د ...

جاریم یه پسر داره ۷ ساله منم تازه زایمان کرده بودم و دوست داشت دخترمو بغل بگیر پسرم هی میگفت به خواهرم دست نزن اونم زد زیر گریه چرا برای من همبازی نمیارید اینکه نمیزاره به خواهرش دست بزنم 😥

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...
[QUOTE=259051095]نه میگه نوزاد دوست دارم ولی حوصله خواهر برادر ندارم راحت به درسم میرسم خونه ساکته و ...

آره بابا دوسوم مدرسشون تک فرزندن خیلی راضین

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هیچی فعلا،  اما بستگی به خودتون داره و شرایط مالی تون،  تو این وضعیت اقتصادی،  بچه دو ...

بچه های امروز باما فرق دارن ، هرروز خواسته‌دارن ، یه خانمه می‌گفت دوتا پسرم شیر به شیر اومدن حالا بزرگ شدن تو یه خونه هستن باهم قهرن

بچه های امروز باما فرق دارن ، هرروز خواسته‌دارن ، یه خانمه می‌گفت دوتا پسرم شیر به شیر اومدن حالا بز ...

بله،  من دلم میخات همه یه روز مادر شدم همه چی برای فرزندم فراهم کنم، از نظر تحصیلی، ماشین،  خونه، مغازه و...  همه چیش بهترینش داشته باشه، چون شرایط مالی خودم و همسرمم میدونم، فقط داریم رو یکی برنامه ریزی میکنیم انشالله به وقتش

من خودم قبل از بچه دار شدن میگفتم تک فرزندب بده و اگر روزی بچه دار بشم حتما حداقل دوتا بچه رو خواهم داشت ک تنها نمونن حداقل یکی رو بعد از من و پدرشون داشته باشن کنارشون الان یه دختر 9ماهه دارم و مدام میگم با این شرایط اقتصادی چجوری یکی دیگه رو میشه ساپورت کرد دلم میخواد بچه م تنها نمونه اما واقعیت جامعه چیز دیگه ای روبه روم گذاشته 

همانطور که به تک همسری اعتقاد دارم تک فرزندی هم همونطوره در نظرم و بچه دیگه هرگز دنیا نمیارم 😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

2تادختر دارم، یکی کلاس اوله یکی 6روزشه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
تک فرزندی یعنی ظلم به بچهای خودتون تو روخدا به بچهاتون این ظلم رو نکنید 😢

ظلمو وقتی میکنی که نداشته باشی تامینش کنی اونم بگه نداشتی بیخود اوردی،بااین هزینه ها یکیشم آیندش معلوم نیس چ برسه ب دومی