2777
2789
من یه کلاس دومی دارم. نه خوب نیست ولی خب چه میشه کرد تو این شرایط نمیتوتم بچه ای بیارم که هم اینده ...

ای جانم ، من یه پسر دومی دارم خدا همه بچه ها رو حفظ کنه ، منم مثل شما نه توان جسمی دارم نه مالی ولی  همش آیند جلو چشممه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ماشالله چه خوش اشتها خدا برات نگه داره 

ممنون

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
تک فرزندی یعنی ظلم به بچهای خودتون تو روخدا به بچهاتون این ظلم رو نکنید 😢

خب عزیزم این ظلم به دومی میشه که فقط  بخاطر اولی بریم تو فکر دومی. شاید ادم شرایطشو نداشته باشه.

الهی به امید خودت...  
مثل منی ، این فکر هرروزمه در صورتیکه در خودم نمی بینم

اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری حتما بیار 

چندوقت پیش مهمونی بودم دبدم که همه بچه ها خاهر برادر داشتن باهاشون بازی میکردن از هم دفاع میکردن بچه من تنها بغل من نشسته بود دلم گرفت 

ولی خب فعلا من شرایط ندارم شاید در اینده یکی بیارم

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  
تک فرزندی یعنی ظلم به بچهای خودتون تو روخدا به بچهاتون این ظلم رو نکنید 😢

اتفاقا اگر بیشتر بیارن ظلم و خیانت بزرگی در حق اون بچه میکنن

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
خب عزیزم این ظلم به دومی میشه که فقط  بخاطر اولی بریم تو فکر دومی. شاید ادم شرایطشو نداشته باشه ...

اتفاقا خیلیا رو ک تک فرزند هستن میگن کاش از پوشاک و خوراکمون میزدن پدر مادرامون فقط تنها نمیموندیم 😢

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...
دختر شما مشکلی نداره؟

نه میگه نوزاد دوست دارم ولی حوصله خواهر برادر ندارم راحت به درسم میرسم خونه ساکته وامکاناتم زیاده دوست ندارم شرایطم عوض شه،خودمم پشیمونم تو این کشور داغون بچه دارشدم وزندگی یه نفر رو خراب کردم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

هیچی فعلا،  اما بستگی به خودتون داره و شرایط مالی تون،  تو این وضعیت اقتصادی،  بچه دوم بیاری ظللمه هم به خودش هم به اون یکی بچه، ادم مگه چندتاشون میتونه ساپورت مالی کنه برا اینده و تحصیل، بستگی به شرایط مالی خودتون داره،  ولی اگه شرایطش باشه خوبه بچه زیاد 😁😋😋