missmaral مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4358 عنوان کمکککک😭😭😭 191 بازدید | 17 پست دوستان من شش هفته باردارم افتادم روی خونریزی چیکار کنم شوهرم خوابه الان برم بیدارش کنم ک هیج دکتر زنانی نیستش😭😭بیاین بگین چیکارکنم 😭😭ی بار دیگم باردارشدم سقط شد 1401/08/23 | 03:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
135nazzzi عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 822 عزیزم من اطلاعات مفیدی ندارم ولی میخایی با اورژانس تناس بگیر ، شرح حال بده ، و نظرشوتو جویا شو. بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚
مهربون_خانومم عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2217 گلم درمونگاها نمیتونن کاری کنن؟سریع خودتو باید ب جایی برسونی تا خدایی نکرده سقط نشه دکتر بهت دارویی چیزی نداده برای اینجور مواقعحمد میخونم انشالله ک سالم بمونه براتون♥️ مَرآ قولیست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
missmaral مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4358 شیاف بهت دکتر نداد من امروز جواب ازمایش بارداریمو گرفتم هنوز دکتر نرفتم
مهربون_خانومم عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2217 اسی اصنننن استرس نداشته باش خونسرد باش اروم باش دوستان نظرات خوبی دارن به نظرم زنگ بزنی اورژانس بهترین کاره مَرآ قولیست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
شپول عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 3738 ای خدا.چون سابقه داشتی باید شیاف میداشتی.ولی تو زایشگاه اینا ماماها هستن الان. البته باید بگردید واسه پیدا کردن شیاف.
missmaral مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4358 گلم درمونگاها نمیتونن کاری کنن؟ سریع خودتو باید ب جایی برسونی تا خدایی نکرده سقط نشه دکتر به ... نمیدونم چیکار کنم شوهرم خوابه استرس دارم گیج و منگم میترسم برم بیمارستان ماماها معاینه کنن بچه سقط بشه
missmaral مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4358 ای خدا. چون سابقه داشتی باید شیاف میداشتی. ولی تو زایشگاه اینا ماماها هستن الان. البته باید بگردی ... اخه من امروز ازمایش بارداری دادم هنوز معلوم نیس ببینم قلبش تشکیل شده یان ؟
missmaral مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4358 ای خدا. چون سابقه داشتی باید شیاف میداشتی. ولی تو زایشگاه اینا ماماها هستن الان. البته باید بگردی ... میترسم ماماها معاینه کنن بچم سقط بشه😭😭😭
70fereshte عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 2543 ناراحت نباش ایشالا که سقط نمیشهدفه پیش تاچند هفته بود بارداریت؟
مهربون_خانومم عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2217 نمیدونم چیکار کنم شوهرم خوابه استرس دارم گیج و منگم میترسم برم بیمارستان ماماها معاینه کنن بچه ... گلم دست روی دست نزار استرس وضعیتو بدتر میکنه نگران نباشیا احتمال چیز زیاد مهمی نیست به بچه هم هیچ اسیبی قرار نیست برسه قراره صحیحو سالم مث یه فرشته کوچولو بیاد بغلت پس ببین اصن نگران چیزی نباش فقط زنگ بزن اورژانس اون شیافه ک بچها میگن چیه؟بپرس اگ لازمه بیدارکن شوهرتو بره بخره فقط ارم مَرآ قولیست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
شپول عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 3738 اخه من امروز ازمایش بارداری دادم هنوز معلوم نیس ببینم قلبش تشکیل شده یان ؟ خودت رو بسپار دست خدا. دیدی ادامه داره فردا برو دکتر.من ۱۲ هفته در اثر فشار تهوع و استفراغ خونریزی کردم که قطع شد با کمک شیاف
70fereshte عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 2543 اخه من امروز ازمایش بارداری دادم هنوز معلوم نیس ببینم قلبش تشکیل شده یان ؟ بعد هفته ۷قلبش تشکیل میشه فعلا فقط ضربان داره درهمین حد