2777
2789
عنوان

کمکککک😭😭😭

191 بازدید | 17 پست

دوستان من شش هفته باردارم افتادم روی خونریزی چیکار کنم شوهرم خوابه الان برم بیدارش کنم ک هیج دکتر زنانی نیستش😭😭بیاین بگین چیکارکنم 😭😭ی بار دیگم باردارشدم سقط شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم درمونگاها نمیتونن کاری کنن؟

سریع خودتو باید ب جایی برسونی تا خدایی نکرده سقط نشه 

دکتر بهت دارویی چیزی نداده برای اینجور مواقع

حمد میخونم انشالله ک سالم بمونه براتون♥️

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃

اسی اصنننن استرس نداشته باش خونسرد باش اروم باش 

دوستان نظرات خوبی دارن به نظرم زنگ بزنی اورژانس بهترین کاره

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
گلم درمونگاها نمیتونن کاری کنن؟ سریع خودتو باید ب جایی برسونی تا خدایی نکرده سقط نشه  دکتر به ...

نمیدونم چیکار کنم شوهرم خوابه استرس دارم  گیج و منگم میترسم برم بیمارستان ماماها معاینه کنن بچه سقط بشه

ای خدا. چون سابقه داشتی باید شیاف میداشتی. ولی تو زایشگاه اینا ماماها هستن الان‌. البته باید بگردی ...

اخه من امروز ازمایش بارداری دادم هنوز معلوم نیس ببینم قلبش تشکیل شده یان ؟

نمیدونم چیکار کنم شوهرم خوابه استرس دارم  گیج و منگم میترسم برم بیمارستان ماماها معاینه کنن بچه ...

گلم دست روی دست نزار استرس وضعیتو بدتر میکنه نگران نباشیا احتمال چیز زیاد مهمی نیست به بچه هم هیچ اسیبی قرار نیست برسه قراره صحیحو سالم مث یه فرشته کوچولو بیاد بغلت پس ببین اصن نگران چیزی نباش 

فقط زنگ بزن اورژانس 

اون شیافه ک بچها میگن چیه؟بپرس اگ لازمه بیدارکن شوهرتو بره بخره فقط ارم

اخه من امروز ازمایش بارداری دادم هنوز معلوم نیس ببینم قلبش تشکیل شده یان ؟

خودت رو بسپار دست خدا‌. دیدی ادامه داره فردا برو دکتر.

من ۱۲ هفته در اثر فشار تهوع و استفراغ خونریزی کردم که قطع شد با کمک شیاف