2777
2789
عنوان

احساس بد

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی داری واین افسردگیت از بی انگیزه بودنت میاد درواقع خود افسردگی نیست

آره میدونم که تقصیر خودمه ولی هیچ انگیزه‌ای ندارم، خستم، دلم نمیخواد هیچکاری کنم ولی حرفم اینه که خدا رو شکر هیچ مشکل خاصی ندارم که بخوام بگم فلان مسئله تو زندگیمه.

اصلاح مزاج کردید؟ گاهی اخلاط با هم قاطی میشن و فاسد  هرچی دکتر و روانشناس و  اینام برید ...

نه نرفتم من از زاهدانم و محل خاصی واسه روانشناس و یا پزشک متخصص سنتی نداریم، و یا شاید من نمیدونم.

به لحاظ جسمی باید خودتون چک کنید کمبود آهن و مکمل‌های ویتامین بعدشم از نظر روحی باید کارایی که تو س ...

راستشو بخواید هیچی تو سرم و قلبم نیست، هیچی نمیخوام، کاملا بی انگیزه و خستم

راستشو بخواید هیچی تو سرم و قلبم نیست، هیچی نمیخوام، کاملا بی انگیزه و خستم

میفهمم مراجع مثل شما زیاد دارم جوری که یک شونه زدن مو یا حمام رفتن سخته واسشون و من کاملا درک میکنم.طی مراحلی بهبودی حاصل میشه نگران نباشین

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
آره میدونم که تقصیر خودمه ولی هیچ انگیزه‌ای ندارم، خستم، دلم نمیخواد هیچکاری کنم ولی حرفم اینه که خد ...

ببین تا خودت چند حرکت نزنی نمیشه

باشگاه برو یه دورهمی بزار برای حداقل ی سال برای حال خوب تلاش کن شاید اوایلش نشه ولی بعد یه مدت از سرت میوفته