2777
2789
عنوان

احساس بد

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خودت انگیزه بده کارایی که دوست داری و شروع کن انجام بده  صبحا زودتر بیدار شو مطالعه کن ح ...

سه تای اول رو اغلبا تو برنامه هام دارم، ولی سه تای دوم رو نه، با سه تای اول حالم تا چند مدت خوبه ولی مثل مُسَکِن عمل میکنه دلی درمان نشدم

حوصله هیچکاری ندارم

به لحاظ جسمی باید خودتون چک کنید کمبود آهن و مکمل‌های ویتامین

بعدشم از نظر روحی باید کارایی که تو سرتونه انجام بدید تا روانتون باور کنه شما توانمند هستید

عزی من این دنیا دنیای رنج و سختیه یا باید سختی و رنج موفق بودن و تلاش بابت اونو بپذیریم

یا رنج و مشقت آدم بی عرضه شکست خورده بودن

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
روانشناس که شهرمون یه خوبشو نداره، ولی مشاور تلفنی چند باری تماس گرفتم ولی کمک خاصی نکردن.

یعنی چی یه خوبشو نداره؟

درس خوندن بندگان خدا سوادشو دارن که اینجور مواقع کمک کنن به آدم

کدوم شهر هستید که یه روانشناس به قول خودتون "خوب" پیدا نمیشه؟!!

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

بدون تجویز؟

امپول نوروبیون تجویز نمیخواد 

من خودم چون افت فشار مادرزادی دارم وقتی میرم سرم بزنم امپول نوربیون هم میزنم چون امپولش تقویتیه میتونی سرچ کنی گوگل بخونی درموردش 

قرصای ویتامین و قرص فیفول هم بری داروخانه برای چطوری خوردنشون راهنماییت میکنن 

من مثل روانپزشکا صحبت میکنم  و عین روانیا عمل میکنم 
علائم افسردگی هست و مشکوک هستید به افسردگی حتما به روانشناس یا ترجیحا روانپزشک مراجعه کن

ممنون ولی روانپزشک که دید خوبی بهشون ندارم ولی روانشناس خوب تو شهرمون نمیشناسم

درست میگید وزنم تقریبا بالاست، ولی من حوصله ورزش ندارم.

احتمالا همینه

وقتی یه کاری برات میشه و هدف و فک میکنی درسته ولی انجامش نمیدی، احساس بدی نسبت به خودت پیدا میکنی ، بعدشم این احساسایی که گفتی میاد سراغت 

پس پاشو 

همیییییییین الان 

یه باشگاه خوب بگرد پیدا کن ثبت نام کن 

ورزش کردن خیلی حال میده

نگو حوصله ندارم و از اینجور حرفا 

اگه الان نه پس کی 

نزار حسرتش به دلت بمونه 

بدوووو

یعنی چی یه خوبشو نداره؟ درس خوندن بندگان خدا سوادشو دارن که اینجور مواقع کمک کنن به آدم کدوم شهر ه ...

من پزشکم ایشون کاملا علائم افسردگی دارن اما باید بیشتر بررسی شن 

خیلی حرص میخورم میبینم آدما مقاومت میکنن اینجور مواقع تا کار درست رو برا خودشون انجام بدن

به لحاظ جسمی باید خودتون چک کنید کمبود آهن و مکمل‌های ویتامین بعدشم از نظر روحی باید کارایی که تو س ...

ببینید آدم بی ارضه‌ای نیستم ببینید من دنبال شغل رفتم خوبشو خدا نصیبم کرد، بیکار که بودم تو خونهونبودم با اسنپ میرفتم پس بی ارضه نیستم ولی این‌حس بد باهام هست

اصلاح مزاج کردید؟

گاهی اخلاط با هم قاطی میشن و فاسد 

هرچی دکتر و روانشناس و  اینام برید خوب نمیشید...

منم اینطوری بودم با چند جلسه مصرف داروهای گیاهی و اصلاح مزاج واقعا زیرو رو شدم!

البته پیش متخصصش برید نه هر طب سنتی