2777
2789
عنوان

احساس بد

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 72 پست
حرفتون درسته، ولی تو شهر ما یه محل خاصی واسه متخصصین روانشناس نیست که بهش مراجعه کنیم.

نمیتونید آنلاین برید؟

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمیکند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه، نمیدونم از کجا شروع کنم؟

من خودم خیلی نمی‌شناسم اما بنظرم یه تاپیک جدا بزنید یه مشاور خوب مجازی پیدا کنید تاثیر داره واقعا 

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمیکند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

من خودم خیلی نمی‌شناسم اما بنظرم یه تاپیک جدا بزنید یه مشاور خوب مجازی پیدا کنید تاثیر داره واقعا&nb ...

آخه مجازی نمیشه به کسی چندان اعتماد کنی، تو تایپیک یکی از کاربرای نی نی سایت، گفت که روانشناسه و میتونه بهم کمک کنه، ولی من نمیتونم اعتماد کنم.

ببینید آدم بی ارضه‌ای نیستم ببینید من دنبال شغل رفتم خوبشو خدا نصیبم کرد، بیکار که بودم تو خونهونبود ...

جسارت نباشه، من هر وقت حس کنم دارم تنبلی کنم اون جمله رو به خودم میگم

یا رنج موفق بودن رو آدم باید با خودش بکشه یا رنج بی عرضه  یا نالایق بودن، و شخص من وقتی تلاش نکنم یا کمتر از توانم باشه تلاشم این حس رو تجربه میکنم 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
جسارت نباشه، من هر وقت حس کنم دارم تنبلی کنم اون جمله رو به خودم میگم یا رنج موفق بودن رو آدم باید ...

آخه منم دارم تنبلی میکنم، ولی تو اهدافم نه، اصلا من هدفی ندارم.

آخه مجازی نمیشه به کسی چندان اعتماد کنی، تو تایپیک یکی از کاربرای نی نی سایت، گفت که روانشناسه و میت ...

اره خب حق دارید

اما من خودم حضوری میرم حالم خیلی بهتر شده

آخه منم دارم تنبلی میکنم، ولی تو اهدافم نه، اصلا من هدفی ندارم.

نمیدونم دفاع تون برا چیه؟ اگه دنبال تغیرید باید نامطلوب بودن وضع فعلی رو بپذیرید تو رویه تغییر مرحله ای به نام انکار وجود نداره، شرایط الان و نقاط ضعف موجود رو بپذیرید بعد بگید اوکی اینه اوضاع حالا چیکار میتونم کنم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
موفق باشید، ممنون از مشارکتتون تو بحث. 

خواهش میکنم انشالله هرچی زودتر حالتون خوب بشه