2777
2789
عنوان

غسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 53 پست
زشت نقاشی کردن😅😁😆 عزیز دلمیییییی شما خواهر ب فدات آره داشتم میگفتم خواهر...😜🤪😝🤣😂😂🤣😂

😂😂😂😂باز خوبه صفحه چتت داریش من هرچی گشتم پیدا نکردم هنوز ندیده بودم همچین قشنگ من🤩🤩🤩🤩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو گوگل خیلی چیزها نوشته میشه. مگه همه ش درسته؟ چرا طوری میگین که جوونها گریزان بشن از اعتقادات؟ حضر ...

لطفایه عنوات کاربر اقا بحث نکنید خانمها معذبن ممنون

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

لطفایه عنوات کاربر اقا بحث نکنید خانمها معذبن ممنون

من به جهت حفظ شئونات اخلاقی، ابتدای تمام  کامنتهام مینویسم کاربر اقا هستم. اینجا هم یک سایت عمومیه. دلیل مخالفت شما رو متوجه نمیشم. کجای قوانین سایت نوشته شده چنین چیزی؟

یه نکته برای غسل اینه که دست رو نباید بالا برد زیر دوش، منظورم اینه آب باید از بالا به پایین جریان ...

با این یه نکته ای که گفتی هر چی غسل توی کل عمرم انجام داده بودم پرید

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

من بازم نفهمیدم. یکی منو آگاه کنه دارم درست انجام میدم یا نه

من اول نیت میکنم مثل میگم غسل حیض و مافی الضمه میگیرم قربت الی الله. بعد دوش دستی رو بر میدارم خم میشم فقط سر و گردنمو و میشورم و با دست دیگم کامل دست میشکم که آب به همه جاهای زیر موهام بره. بعد سمت راست بدنمو میبرم زیر دوش و با دست چپ میشورمش و بعدم سمت چپ بدنمو میبرم زیر دوش و با دست راست میکشم روش که آب همه جا بره. اینم بگم که شستنم حالت رفت و برگشتی داره و دستمو اینا رو بلند میکنم. حالا با این توضیحات یکی به من بگه کجاهای کارم اشتباهه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
😂😂😂😂باز خوبه صفحه چتت داریش من هرچی گشتم پیدا نکردم هنوز ندیده بودم همچین قشنگ من🤩🤩🤩🤩

سلام عزیز دل...صبح زیبات بخیر

الهی بگردم

بیا همه ی بلوبری هام و بدم بهت

🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐 بسهههههه یا نه؟

خواهری کجایی؟😜😜😜😜😅😅😅😅😅😘😘😘😘😘

انگار لالا کردی....

ببخش دیر جواب میدم...مست خواب بودم

ناناز

با این یه نکته ای که گفتی هر چی غسل توی کل عمرم انجام داده بودم پرید

ای وای😉

چون نمیدونستین فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه،

ان شاالله از این به بعد درست انجام بدین،

منم از استادم یاد گرفتم ،

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃
ای وای😉 چون نمیدونستین فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه، ان شاالله از این به بعد درست انجام بدین، من ...

فقط یه سوال. زیر بغل رو پس چطوری میشورید اگر دستو بالا نگیرید؟