2777
2789
عنوان

غسل

1439 بازدید | 53 پست

بیاید یکبار برای همیشه روشنم کنید آقا غسل اول سر و گردنه بعد سمت راست بعد چپ خب تتا اینجا اوکی بعدش سرو گردنو چجوری جدا از بدن میبرید زیر اب؟مثلا خم میشید سرو گردنتونو میشورید؟ بعد میزارید اب روان بشه رو بدن یا دست هم میکشید به سرو گردن موقع غسل؟بعد رو بدن هم دست میکشید یا فقط میذاری  اب بره

باورت میشه با ۲۴ سال سن هنوز یادش نگرفتم و غسل نمی کنم اصلا.😐😐یه روزی باید یادش بگیرم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه به همین ترتیبی که گفتید دست میکشمو میشورمو صلوات میفرستم کلا هم زیر آبم نه اینکه جدا جدا ببرم زیر آب

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
باورت میشه با ۲۴ سال سن هنوز یادش نگرفتم و غسل نمی کنم اصلا.😐😐یه روزی باید یادش بگیرم.

باورت میشه زمین نفرینت می کنه وقتی بدون غسل روش راه میری

کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa

عزیزم بستگی به مرجع تقلید شما داره ولی صحیحش این هست که 

ابتدا نیت غسل 

دوم سر و گردن 

سوم سمت راست بدن 

چهارم سمت چپ بدن 

آب رد بشه کفایت میکنه...فقط کف پا همیشه مراقب باشید که آب برسه

من رشته محبت تو پاره میکنم...شاید گره خورد به تو نزدیک تر شوم🌼

برای سرو گردن صاف میری زیر آب ولی به نیتِ سروگردن،

دست هم میکشی هم سرو گردن رو هم وقتی قسمت راست بدنت رو غسل میکنی هم بعدش قسمت چپ بدنت رو غسل میکنی

پناه برتو که ناگفته مرامیشنوی...میشه برای رسیدن به خواستم اونم به بهترین شکلش🙈دعاکنی وصلوات بفرستی...خیلی احتیاج دارم،شاید خدا بواسطه ی صدای تو حاجتمو زودتر برآورده کنه🤲🏿

برای آنکه یقین کند هر سه قسمت؛ یعنی سر و گردن و طرف‏‎ ‎‏راست و طرف چپ را کاملاً غسل داده، باید موقع شستن سر و گردن مقداری از‏‎ ‎‏بدن را هم داخل کند، و موقع شستن طرف راست مقداری از طرف چپ را با‏‎ ‎‏مقداری از گردن، و در موقع شستن طرف چپ مقداری از طرف راست و‏‎ ‎‏مقداری از گردن را بشوید

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃
سلام جیگرم خوبی؟ یعنی چی بجای غسل وضو میگرفتید؟ ببخشید خندم گرفت

سلام گلم فداتشم بخوبیت خودت خوبی عزیزم 

بلد نبودم عزیزم یه بار اینجا پرسیدم توضیح دادن بازم متوجه نشدم فکر میکردم با وضو قبوله 

فدای سرت همیشه بخندی قشنگم 

یه نکته برای غسل اینه که دست رو نباید بالا برد زیر دوش،

منظورم اینه آب باید از بالا به پایین جریان داشته باشه تا غسل درست باشه

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃