بیاید یکبار برای همیشه روشنم کنید آقا غسل اول سر و گردنه بعد سمت راست بعد چپ خب تتا اینجا اوکی بعدش سرو گردنو چجوری جدا از بدن میبرید زیر اب؟مثلا خم میشید سرو گردنتونو میشورید؟ بعد میزارید اب روان بشه رو بدن یا دست هم میکشید به سرو گردن موقع غسل؟بعد رو بدن هم دست میکشید یا فقط میذاری اب بره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفایه عنوات کاربر اقا بحث نکنید خانمها معذبن ممنون
من به جهت حفظ شئونات اخلاقی، ابتدای تمام کامنتهام مینویسم کاربر اقا هستم. اینجا هم یک سایت عمومیه. دلیل مخالفت شما رو متوجه نمیشم. کجای قوانین سایت نوشته شده چنین چیزی؟
من بازم نفهمیدم. یکی منو آگاه کنه دارم درست انجام میدم یا نه
من اول نیت میکنم مثل میگم غسل حیض و مافی الضمه میگیرم قربت الی الله. بعد دوش دستی رو بر میدارم خم میشم فقط سر و گردنمو و میشورم و با دست دیگم کامل دست میشکم که آب به همه جاهای زیر موهام بره. بعد سمت راست بدنمو میبرم زیر دوش و با دست چپ میشورمش و بعدم سمت چپ بدنمو میبرم زیر دوش و با دست راست میکشم روش که آب همه جا بره. اینم بگم که شستنم حالت رفت و برگشتی داره و دستمو اینا رو بلند میکنم. حالا با این توضیحات یکی به من بگه کجاهای کارم اشتباهه؟
نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»