ابرشرور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 220 عنوان تشنج 70 بازدید | 22 پست سلام . دوستان کسی رو دور اطراف تون دارید ک تشنج یهویی بیاد سراغش ؟؟؟ بدون دلیل . بعد از چند وقت دگ خوب شده چ دارویی استفاده کرده و (بهترین دکتر مغز اعصاب جیرفت) کیه؟؟؟؟؟ خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده..... امروز | 00:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگوجی_خانوم عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 702 تشنج یهویی میاد سراغ آدم دیگه عشقم معمولا لوبل استفاده میکنن
negarبانو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 6373 ملاج سر رو با روغن بادام چرب کنید سردی جات نخورهذآب یخ استفاده نکنه
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 72261 باید دلیلشو پیدا کنن اگه صرع مقاوم به درمان باشه جراحی میخوادباید پیش فلوشیپ صرع برین
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 72261 تشنج یهویی میاد سراغ آدم دیگه عشقم معمولا لوبل استفاده میکنن بعضی ها ژنتیکی هست و ارثی میرسه بعضی ها ضربه میخوره سرشون بعضی ها اکسیژن نمیرسه به مغزشون باید ببینن کجای مغز هست چپ راست از کدوم مرکزه خیلی دنگ و فنگ داره
ابرشرور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 220 ملاج سر رو با روغن بادام چرب کنید سردی جات نخورهذآب یخ استفاده نکنه مرسی ک گفتی . انجام میدم حتما خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....
ابرشرور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 220 بعضی ها ژنتیکی هست و ارثی میرسه بعضی ها ضربه میخوره سرشون بعضی ها اکسیژن نمیرسه به مغزشون باید ببینن ... دکتر چیزی نگفت خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....
گوگوجی_خانوم عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 702 بعضی ها ژنتیکی هست و ارثی میرسه بعضی ها ضربه میخوره سرشون بعضی ها اکسیژن نمیرسه به مغزشون باید ببینن ... عزیزم من پزشکم نه دنگ و فنگ هم زیاد نداره یه سی تی میگیرن از سرتون اگه مشکلی نبود یه مدت بهتون دارو میدن و تمام برای بزرگسالان تشنج خیلی نگران کننده نیست
ابرشرور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 220 عزیزم من پزشکم نه دنگ و فنگ هم زیاد نداره یه سی تی میگیرن از سرتون اگه مشکلی نبود یه مدت بهتون دارو ... اقام تشنج میکنه . دپاکین بهش دادن . این دف پولم نرسید والپکت ۵۰۰ گرفتم . خوبه ؟؟؟؟ خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....
گوگوجی_خانوم عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 702 اقام تشنج میکنه . دپاکین بهش دادن . این دف پولم نرسید والپکت ۵۰۰ گرفتم . خوبه ؟؟؟؟ اه جان جفتش برای تشنج خوبه والپکت همون والپروییک اسید هست که برای تشنج استفاده میشه نگران نباشید سی تی اش چطور بود؟
گوگوجی_خانوم عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 702 اقام تشنج میکنه . دپاکین بهش دادن . این دف پولم نرسید والپکت ۵۰۰ گرفتم . خوبه ؟؟؟؟ فقط باید حواستون باشه دوز داروهاش تغییری نکنه یا خودتون دوزش رو دست نزنید
ابرشرور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 220 اه جان جفتش برای تشنج خوبه والپکت همون والپروییک اسید هست که برای تشنج استفاده میشه نگران نباشید ... سی تی گرفتم . رو لب تاب دکتر باله نیومد سی دیش . دگ پول نداشتم دوباره بگیرم خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....
گوگوجی_خانوم عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 702 سی تی گرفتم . رو لب تاب دکتر باله نیومد سی دیش . دگ پول نداشتم دوباره بگیرم برای خودتون لینکش نیومد؟
ابرشرور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 220 فقط باید حواستون باشه دوز داروهاش تغییری نکنه یا خودتون دوزش رو دست نزنید ای دف رفتم دکتر . قرص اس سیتالوپرام ۱۰رو گفت کامل بخوره . ولی من همون نصف رو میدم دوز شو بالا نبردم . گقتم دگ راحت ترک کنه خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....
ابرشرور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 220 برای خودتون لینکش نیومد؟ اورژانس رفتم انجام داد . ن چیزی بهم نگفتن خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....