ابرشرور مدیر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 220 عنوان تشنج | مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 22 پست سلام . دوستان کسی رو دور اطراف تون دارید ک تشنج یهویی بیاد سراغش ؟؟؟ بدون دلیل . بعد از چند وقت دگ خوب شده چ دارویی استفاده کرده و (بهترین دکتر مغز اعصاب جیرفت) کیه؟؟؟؟؟ خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده..... امروز | 00:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگوجی_خانوم عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 702 اورژانس رفتم انجام داد . ن چیزی بهم نگفتن ایشالا که چیزی نیست شغلهمسرتون چیه؟
ابرشرور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 220 ایشالا که چیزی نیست شغلهمسرتون چیه؟ نگهبان شرکت گاز خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 72261 اگه مشکلش برطرف نشد امکانش رو داشتین ببرینش اصفهان دکتر جعفر مهوری اونجا تخصصی رو صرع کار میکنن تهرانم بیمارستان امام و خاتم تیمهای خوب دارن واسه تشنج
ابرشرور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 220 اگه مشکلش برطرف نشد امکانش رو داشتین ببرینش اصفهان دکتر جعفر مهوری اونجا تخصصی رو صرع کار میکنن تهرا ... راستش پولم نمیرسه . دیروز همین دکتر خودش نوشته برا نوار مغز پول نداشتیم زدم از مطب بیرون خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 72261 راستش پولم نمیرسه . دیروز همین دکتر خودش نوشته برا نوار مغز پول نداشتیم زدم از مطب بیرون خب برین مراکز دولتی اونجاها ارزون تر هست من خودم واسه یه تشخیص مهم باید میرفتم دولتی تو تهران ویزیت ها چهل هزار تومن بود در صورتیکه تو مطب بالای پونصد هزار تومن یا هفتصد هزار تومن بود
ابرشرور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 220 خب برین مراکز دولتی اونجاها ارزون تر هست من خودم واسه یه تشخیص مهم باید میرفتم دولتی تو تهران ویزیت ... کجا.؟ اگ میگی کلینیک . ک اونجا نوار مغز نمیگیرن اصلا خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 72261 کجا.؟ اگ میگی کلینیک . ک اونجا نوار مغز نمیگیرن اصلا چرا تو دولتی ها هم نوار مغز میگیرناون دفعه دکتره اولش جوگیر شد به من گفت ممکنه اب نخاعت هم بکشیم گفتم دکتر جون من کوتاه بیا
ابرشرور مدیر استارتر عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 220 چرا تو دولتی ها هم نوار مغز میگیرناون دفعه دکتره اولش جوگیر شد به من گفت ممکنه اب نخاعت هم بکشیم گفت ... شهر ما نمیگیرن. چون همون دکتر کلینیک هم میشینه کاری میکنه عمدا بری مطب خودش خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....