2777
2789
عنوان

غسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 53 پست
باورت میشه زمین نفرینت می کنه وقتی بدون غسل روش راه میری

عیب نداره بذار نفرین کنه.این همه نفرین کردن هم دیگه رو چی شد؟؟نفرین زمینم روش.🙄🙄

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی قربونت برم منم خوبم شکر خدا درسته....‌ بهر حال ببخش   خندم گرفت عزیزمی شما🌹

عزیزمی سلامت باشی گلم 

خداروشکر همیشه خوب باشی عزیزدلم فدای سرت قشنگم همیشه بخندی الهی 😘😘😘♥♥♥

عیب نداره بذار نفرین کنه.این همه نفرین کردن هم دیگه رو چی شد؟؟نفرین زمینم روش.🙄🙄

این حرفا چیه دختر 

آدم خوبی باشی نفرین زمین و ... پشتت نیست 

فقط نفرین آدمای بدجنس و حسود پشتته ❤ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

پناه برتو که ناگفته مرامیشنوی...میشه برای رسیدن به خواستم اونم به بهترین شکلش🙈دعاکنی وصلوات بفرستی...خیلی احتیاج دارم،شاید خدا بواسطه ی صدای تو حاجتمو زودتر برآورده کنه🤲🏿

دوستان من از یه مادر شهید یاد گرفتم که همیشه نیت غسل عاقبت بخیری دنیا و آخرت هم برای خودم و فرزندم بکنم🌹

به اعتقاد من تاثیر داره ان شاالله🙏🏻

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃

با دوش شلنگی آب رو به تمام نقاط هدایت میکنم یه غسل بی نقص

سرمو میشورم موهامو با کلیپ جمع میکنم بعد دست درازمیکنم دوش شلنگی رو میارم پایین گردونو کامل دورمیزنم باهاش میشورم

بعد دوشو میگیرم دست چپم سمت راست بدنمو تا کف پای راستم میشورم بعد دوشو میدم دست راستم و سمت چپ بدنمو میشورمو کف پا

ناف رو هم هربار کامل میشورم 

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍

استارتر دو نوع غسل داریم ارتماسی و ترتیبی

ارتماسی کامل میری تو آب جاری و میای بیرون

ترتیبی هم همون که خودت گفتی با دوش یا شیلنگ

یا پارچ سرو گردن اول بعد راست و چپ میشوری 

پاهات موقع شستن کمی از زمین بلند کن که آب به اونجا هم

برسه .کلا هر جایی که از ظاهر محسوب میشه باید آب بگیری

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد😍💚

اول نیت میکنی 

میگی غسل میکنم غسل ترتیبی (مثلا حیض ) برای پاک شدن قربة … 

بعد سر و‌گردن رو میشوری دست میکشی نیازی نیست خم بشی همونجوری زیر آب باشی کافیه پشت گوش و اینا و دهنتم یه آب بگردون تف کن 

بعد سمت راست از سر انگشت تا نوک پا به ترتیب دست بکش همینطور ناف و عورتین و انگشتهای پا به همین روال هم سمت چپ 

یادت باشه اگه جایی از سمت راست آب ندیده باشه و نشسته باشی و در حالی که سمت چپ رو داری میشوری نمیتونی برگردی اون سمت راستی رو بشوری چون ترتیب غسل بهم میریزه باید قطعش کنی از اول انجام بدی چون نیت غسلت ترتیبی هست 

یه غسل دیگه هم داریم که ارتماسی میگن و ترتیب نداره فقط نیت غسل ارتماسی میکنی و یه دفعه میپری تو استخر یا دریا چون باید تمام اعضای بدن به یکباره آب برسه بهش