2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684485 بازدید | 303 پست
1 - اول برای خودت اخلاقیات پسرونه رو از دخترونه تفکیک کن و پسرونه هاشو از خودت دور کن . 2 - بعدش روی اخلاقیات دخترونه ای که داری کار کن . مدام از خودت بروزشون بده و تکرارشون کن. 3 - حواست باشه اخلاقیات/عادت ها/برخورد ها/رفتار و گفتار پسرونه رو به طور اساسی از درونت بیرون بریز که مفت به درد نمیخورن که هیچ ، می بینی که دردسر ساز هم میشن ! 4 - مدام خودت رو با عواطف و احساسات گرم و دوست داشتنی دخترونه سرگرم کن . با کودک درونت که یه دختر بچه هست حسابی وقت بگذرون و مثل خودش دخترونه و بچگونه باهاش رفتار کن . 5 - به شوهرت با صمیمیت و محبت و بدون هیچ شرم یا غروری ، رفتار کن و اونو نیمه ی دیگه ی خودت بدون . اینارو بهش عمل کنی ، به طور کلی ... همه چی حله . استرس هم به خودت نده . همه چی درست میشه .
  عجب!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تصمیم گرفتم خودمو عوض کنم))

((میخوام دیگه اینطور نباشه اما وقتی تو موقعیتش قرارمیگیرم نمیتونم؛واقعا نمیتونم.))

واقعا میتونی !!!
اینکه میخوای اما نتونستی ... و فکر میکنی خشکی ... یعنی که :
1- هنوز غرورتو تعدیل نکردی و این امر نذاشته که تو تسلیم عشق بشی !!!
2- در واقع با تمام عشقی که به همسرت داری ... اما یه دیوار بین شوهرت و خودت وجود داره !!! که نمیذاره واقعا مال هم باشید و خودتونو به هم بسپارید !!!

* چه غرور و چه دیوار ، ........ با تمـــــــــــام قـــــــــدرت بشــــــکــــنــــــــش !!! واسه ی همیشه این دیوارو نــــــــابــــــودش کـــن . ازز روش رد شو برو پیش شوهرت . ♥

یه توصیه : از افکار دخترانه و کودکانه ، استقبال کن . به کودت درونت برس. نذار بمیره طفلکی . تو می تونی ! آره !!!!!!!!!!!!!!! حتی یه لحظه هم شک نکن .
  عجب!!!
ایمان دارم که تو یه عاشق پیشه ی حرفه ای میشی و یکی از عاشق ترین افراد نسبت به شوهرش خواهی شد. شک ندارم. !!! تو یه زنی ! و توی ذات زن : عشقه ، پاکیه ، لطافته ، مهربونیه ، بخششه ، و ...... یه دنیا خوبی.. اون چیزی که بهت میگه توی ذاتت خشکه و اینها.... اون شیطانه !!! که حسوده و تحمل این عشق و احساس شما رو نداره و میخواد اینجوری مانع خوشبختیتون بشه و چه بسا باعث به گناه افتادن همسرت از کم عاطفگی تو و غیره بشه .!!! صدای شیطان رو در دم خفه اش کن. نگذار روت کوچکترین تاثیری بذاره !!!
  عجب!!!
هیچوقت و هیچوقت از سر جبر و ناچاری به شوهرت محبت نکن(حتی آقایون)بلکه با تموم احساس و از صمیم قلب این عشق را نثار دلدارتان همان نیمه ی دیگر جسم و جانتان و شریک زندگانی دنیا و آخرتتان و همراه و همیارتان کنیدهمیشه برای کارهای خوبی که میکند او را صمیمانه و پر شور و نشاط تشویق کن. و همچنین به او بگویید : به تو افتخار می کنم. یا ببوسش یا نوازشی مطلوب و محبت آمیز و ... هر آنچه خود صلاح می دانید . بهش بگو فقط برای تو آرایش می کنم چون شما آقای منی و من هم دلبند شما . برای همین هم در منزل همیشه حسابی به ظاهر و باطنت برس و خودتو واسش خوشگل و ترگل ورگل کن . همچنین در بیرون هم با ظاهری شایسته و مناسب زن مسلمان امروزی باش و سلیقه به خرج بده . همیشه در انتظار اومدن شوهرت به خونه باش و برای رسیدنش لحظه شماری کن تا وقتی اومد ، بپری تو بغلش ♥
  عجب!!!
دیشب وقتی شوهری اومد رفتم تو راه پله ها بلندو کشدار بهش سلام کردم کیفشو گرفتمو دستشو گرفتم اومدیم تو
گفتم جاییزم کوووووو کلی شکلات خریده بود دراورد گفت اینم جاییزت منم گفتم هوراااااا پریدم بغلش کردم.خیلی خوشال میشه وقتی من با کوچیکرترین جاییزه هاشم خوشال میشم
آخه مردا عاشق خوشال کردن زنشونن
همیشه سعی کنید وقتی همسرتون چیزی براتون میگیره خوشحال بشین و ازش تشکر کنین.
مغرورو خشک نباشین خیلی ام لوس و ننر نباشین ولی یکم چاشنی لوسی قاطیه تشکراتون بکنین
بوسش کنین بغلش کنین بگین تو خیلی مهربونی آقایی
من دستاشم میبوسم قربونش برم خیلی دوس داره این حرکتمو😍😍
  عجب!!!
وقتی با شوهرتون بیرون میرین خرید میکنین یا توی خونه توی اسباب کشی یه سری لوازم تو دست شوهرتونه هی بهش نگین اینو بده من اونو بده من.. مردی گفتن زنی گفتن. بذارین احساس قهرمانی کنه. بدین بهش بگین خسته شدم عزیزم .اینجوری خیلی ام ناز جلوه میدین. ما وقتی میریم بیرون من از رو جوبای بزرگ نمیپرم میگم عزیزم من نمیتونم رد شم بعد قیافمو عین بچه های مظلوم میکنم.اونم میگه الهی انقد که تو کوچولویی.بعد کمکم میکنه.در حالی که خیلی ام خوب میتونم تازه دوتا معلقم میتونم بزنم😂 شما بی زحمت ظرافت های زنونتو حفظ کنین😊
  عجب!!!
وقتایی که بهم ززززل می زنه خیلی بهش خیره نمیشم، بعضی مواقع با خجالت سرم و پایین می ندازم و شونه هامو بالا میدم. یا مثلا توی رابطمون اول حسابی با حرکات بدنم تحریکش می کنم تا جایی که توی چهره اش می بینم میخواد مثلا بغلم کنه، ولی ب محض اینکه اقدام می کنه می رم تو فاز ناز کردن و نمی زارم، بلند بلند می خندم و شیطونی می کنم. اگر اینکارارو نکنی و هر چی می خواد همون اول بهش بدی خیلی زود ب اوج می رسه و ارتباطتون کم کم سطحی میشه. البته اینم بگم اون اوایل خودمو کم رو نشون می دادم !!! (با اینکه نبودم ) همسرم خیلی دوست داشت تلاش کنه منو ب حرف یا حرکت بندازه، و منم این تلاش همسرمو دوست داشتم واقعا. کم کم که خجالت بینمون ریخت موارد بالا رو وارد رابطمون کردم.
  عجب!!!
سلام,نگار جووون , خوبی عسیسم؟! یه سوال دارم, امروز کلی از تمییزکردن سرویس با مواد شوینده اذیت شدم, میخوام بدونم شب که شوشو میاد راه حلی داری که با ناز و ادا بگیم اذیت میشیم از انجام این کار, خلاصه کاری کنیم که خودش این کارای سخت و دشوار رو با کمال میل انجام بده ؟؟؟ خخخخخخ , البته ببخشیدا ازمدل سوالم , یا اصلا بطور کلی چجوری با ناز کردن میتونیم که خودجوش همسری رو وادار به انجام دادن اون کارا کنیم؟؟؟ خوووو چیکار کنم , پوستم خراف میشه , کمرم درد میجیره
نفس تو همینجوری نازی دیگه شیطووون والا بستگی به اخلاق شوهرت داره. شوهر من که دوس نداره من اذیت شم دستامو نشونش بدم تازه دعوام میکنه چرا کردی میذاشتی من میکردم تازه من دارم آموزش لوندی میدم کار کشیدن نه که 😂😂 آره بهش بگو عشقم دستام حساسیت میده لفطا اینکارو تو انجام بده جیگرشوووو شوهرییی ممنوووننن اصلا جوری بارش کن انگار قبول کرده😁😂
  عجب!!!
عزیزدلم قبل ازهرچیزی باید درون خودت حس کنی که تو دردرجه اول معشوق شوهرتی نه دوستش.تفاوت یه معشوقه با یه دوست خیلیه.به نظرمن باید یواش یواش شروع کنی اگه همین امروز یدفه رفتارت حرف زدنت خیلی تغییرکنه خیلی ممصنوعی و مضحک به نظرمیاد باید کم کم روخودت کارکنی.مثلا خودتو براش لوس کن نازکن یه موقع هایی مثه بچه ها شو دیدی که بچه ها چه جوری قهرمیکنن؟؟اخرحرفاتو یکم بکش تن صداتو نازک کن مثلا ازش یه چیزی میخوای با ناز بگو مثلا بگو اون لباس خوشگلرو برام میخریییییییییییی قیافتم یه جور معصوم کن.وقتی توخونه جلوشوهرت راه میری موهاتو این ور اون ور بده با نازراه برو. هرچندوقت یه بار بهش بگو بیا باهم بریم حموم خودم بشورمت توام منو بشور توحموم مسخره بازی دربیار با ذوق بشورش ازحموم میای بیرون گیربده بهش بگو موهامو بدنمو تو خشک میکنیییییی عشقممم قشنگ بشین روپاش تا موهاتو خشک کنه بعدکه تموم شد یه بوسه محکم ازش بگیربگو میسسسسسسسسسی . بعدتوبغلش حرفای خاک برسری بزن البته اینکارارو کنی فکرکنم مجبوربشی دوباره بری حموم(شکلک خنده)یکمم شیطون باش شیطونی کن براش بهش بگو بشینه بعدتوسوارش بشی کل خونه تورو بچرخونه خخخخخخ اینو شوخی کردم گفتم یکم بخندیم
  عجب!!!