2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684484 بازدید | 303 پست
نگار جون استپ تو استپ نه عزیزم استپ بای استپ
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلنشین باش ...ملوس و خواستنی باش.

همون طور که رفتارت دلنشینه..چهره و پوشش و ظاهر و هیکلت باید حد اقل قابل قبول باشه تا الی دلچسب شدن. ببین شوهرت تو رو چه مدلی دوست داره ؟چه فرمی ؟چه شکلی؟چه رنگی(مو-لباس ها-آرایش-پوست-لاک)؟
پس به خودت برس. حمام کن تا همیشه تمیز و مرتب باشی. عطری مناسب و محرک یا بلعکس ملایم بسته به سلایق خودت و شوهرت به خودت بزن. یه آرایش مناسب و معقول . ولی بعضی وقتا میتونی شیطنت کنی و یه رژ قرمز برّاق و ریمیل و سایه چشم آنچنانی واسش بزنی تا شوکه شه :) ههههه امتحان کن تا بفهمی منظورم چیه ! آی این چهره های شوکه شده دیدن داره :) به این میگن یه سورپرایز ساده. البته گفتم بعضی وقتا!!
برای این که توی چشمش باشی به چهره و ظاهرت برس.گاهی اوقات برو آرایشگاه تا نونوار شی(مدل مو و چهره). برای حفظ خوش اندامی و روحیه و اعتماد به نفس خود.. حتما یه مقدار هم ورزش کن مثلا بورو بدنسازی بانوان تا دست و پاها و هیکل و دور کمرت خیلی خوش فرم و متناسب بشه. و اضافه وزن و مشکلات دیگری برات پیش نیاد و بدون ورزش ضامن سلامتیه. یا بورو ایروبیک یا یوگا یا دوچرخه سواری توی یه محیط مناسب و امن و سالم. یا با شوهرت هرازچندگاهی برید پارک و ورزش کنید
  عجب!!!
آیا عشق ورزیدن زمان و سن خاصی دارد ؟ خیر ! - چرا عده ای در ابراز محبت و محبت دیدن ، این چنین احساس غریبگی و ناخرسندی یا شرمساری می کنند ؟ چون یا به درستی مورد محبت والدین قرار نگرفته اند و به قول معروف در خانه ای با حال و هوای پادگانی و خشک و جدی بزرگ شده اند و این امر موجب بی عاطفه شدن فرزندان در چنین خانواده هایی شده...... یا ... در خانواده هایی خشکه مذهبی و افراطی بزرگ شدند که به مسایل جنسی و زناشویی با برخورد های غیر منعطف و سخت گیرانه و به شدت تابو نگرانه ؛ نگریسته اند و ابراز محبت و امثال آن بسیار کم و سطحی صورت می گرفته .... و یا خانواده به شدت درگیر مسائلی دیگر از قبیل کار و تحصیل و غیره بوده اند و فرصت کمتری را برای ابراز محبت به افراد خانواده ی خود داشته اند و از عشق و عاطفه ؛ به یک میزان حداقلّی ؛ کفایت کرده اند و از اهمیت آن غافل گشته اند ... یا افرادی این چنین ، فرزندان طلاق بوده اند.!!! اما راه چاره : خودت رو تسلیم عـــــــــــــــــــــشــــــــــــــــــق کن. خودت رو سرشار از احساسات زیبا و دلنشین کن. تا قلبت دریاها دریا از عشق و احساس موج بزنه. عاشق شو تا عشق و محبت رو درک کنی و به شوهرت و فرزندت نثارش کنی. ابتدا به خودت عشق بورز تا احساسش کنی. و رویت به عشق ورزیدن و ابراز کردن محبت ، باز بشه. شجاع باش . مصمم شو و اقدام کن.
  عجب!!!
بعد یه وقتی که هم خودت هم شوهرت سرحال و سرزنده هستید ، برو توی بغلش ♥ .
تمام وجود و احساساتتو توی سینه اش رها کن. خودتو بسپار به آغوش شوهرت.
دستات رو حلقه کن دور گردنش و در حالی که یه دستت توی موهاشه ؛ به چشمای هم خیره شین .
به زیباترین ها فکر کن و به خوشبختی خودت و همسرت در کنار هم .
به این که چقــــــدر این احســـــــاس زیـــــــباست ....... ♥♥
  عجب!!!
شماها باید خودتونو از عشق و احساس و عاطفه ، خفه کنید . اصلا در عشق ورزیدن ، تکبر نکنید . و غرور رو به کنار بگذارید و جاشو به صمیمیت بدید . چون عشق مثل یه بومرنگه ! هر بار که بفرستیش به آسمون ؛ میچرخه برمیگرده به خودت . هر چی صمیمیتر عشق بورزی ؛ بیشتر و صمیمیتر مورد عشق و محبت قرار می گیری. هر چه کنی به خود کنی.
  عجب!!!
پس : خودتون رو از عــــــــــشـــــــــق محروم نکنید. اگه سخته ؛ بشکن این طلسمو اگه مغروری؛ بشکن این شیشه ی غرورو اگه خجالت میکشی ؛ بشکن این حصار شرم رو اگه بلد نیستی ، با ابراز محبت زبانی و کلامی شروع کن. بهش بگو : دوســـــــــــــــــتـــــــــــت دارم . عـــــــــــــــــــــــاشقتم . هلـــــــــــــــــاکتم . فــــــــدایتــــــم . چون ............ تورو خدا به من هدیه داده ؛ هدیه ای گرانبها که فقط و فقط مخصوص من و خدمت به من خلق شده که توی این دنیا و اون دنیا مراقبمه . پس قدرتو می دونم. چون بهترین اتفاق زندگیمی . اتفاقی که برای خیلیا هنوز................................ رخ نداده .
  عجب!!!
بعضی خانوما پیام میدن میگن من از اول ازینکارا نکردم بلد نیستم یا مثلا شوهرم یجوری نگام میکنه یا اینکه تا حالا انجام ندادم الان خجالت میکشم انجام بدم خوب تو میتونی از یه درصد شروع کنی اینجوری کمتر به چشم میاد ولی به مرور زمان میبینی رسیدی به 100 یه ماشین وقتی می خواد حرکت کنه ، دیدی اولش آروم راه میوفته ؟!! ولی وقتی که راه افتاد ، کم کم سرعتش زیاد میشه و یه هو مثل برق از کنار همه چیز عبور میکنه !!!! قضیه ی تو هم اینجوریه !!! مطمئن باش که 1% به 100% هم میرسه !!!! از همین امروز شروع کن شوهرت که وارد خونه میشه سلامی که بهش میدی یکم کشدار باشه بگوووو سلاااااممم.البته با ناز خاص زنونه.حالشم بپرس. بقیشو نگهدار فردا دوباره سلام پر از محبتو عشوه با لبخند.انگار از ورودش به خونه خوشحالی. چشاتم برق بزنه
  عجب!!!
بهار جون تو خونه ماهواره فلان ندارین؟ یا تو ت.ل.گرام برو تو این کانالای رقص اونجاها رقص زیاده یاد میگیری.بعدم برا شوهرت نمیخاد زیاد حرفه ای باشی یکم عشوه بریزی تو کمر و باسن بسه. موقع رقصوندن کمرت زانوهاتو جمع کنی بری پایین یا تکیه بدی به دیوار با موهات بازی کنی یا دستاتو بذاری رو دیوار کمرو باسنو برقصونی خیلی خوب میشه
  عجب!!!
برای صدا کردن شوهرتون از اسمای مستعار یا عاشقانه استفاده کنین. همش اسمشو خالی صدا نزنین مثلا بگو عزیزم عشقم نفسم جونم همسرم یکی یدونم جوجم. مهربونم. همه کسم.پسرکم .آقایی. سرورم هووووی(نه دیگه اینو شوخیدم) من خودم بیشتر پسرکم صداش میکنم چندین بار یاداودی کرده عاشق این پسرکم گفتنتم بجای مهربونم بهش میگم مخلبونم اونم شاد میشه
  عجب!!!
الان زنگ زدم به شوهری گفتم مخلبونمممم با لحن بچگونه.. کلی خندید گفت جونم گفتم من میرم آرایشگا نگرانم نشیییی گفتم برو اینم گفتم تا یاد بگیره نگرانم بشه آخه همسری(قربونش برممم) همیشه میگه تو یجورایی با رفتارت منو تربیت میکنی چجوری باهات رفتار کنم.. (هدفم از نوشتن این مطالب اینه که دوستانی که میگن هیچی بلد نیستم تو چیکار میکنی.من ازینکارا میکنم.اگه موافقین بنویسم لایک کنین)
  عجب!!!