2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684511 بازدید | 303 پست
نکاتی در باب لوند بودن طبق تجارب خویشتن: 1.حرف زدن: تمرین کنید هیچ وقت تن صداتون از تن صدای شوهرتون بالاتر نره 2.تمرین کنید زیاد لبخند بزنید موقع صحبت های روزمره 3.تمرین کنید یک طنز خیلی ظریفی در حرف هاتون به کار ببرید که موجب خنده ی شوهرتون بشه 4.حرف زشت و فحش ممنووووعععع 5.موقع حرف زدن تمرین کنید حواستون به لب هاتون باشه...با لب هاتون بازی کنید..گاهی گوشه ی لبتون رو گاز بگیرید 6.همیشه قبل از حرف زدن فکر کنید به موضوعی که می خواید راجع بهش صحبت کنید.دقت کنید همسرتون مادر یا خواهرتون نیست که از حرف های زنانه لذت ببره...در مورد موضوعات مورد علاقه اش صحبت کنید...
خدایا شکرت
دومین مورد:حرکات و زبان بدنه که برای خودش یک فصلی میشه.... بنظر من مهم ترییییین عامل لوند بودن نازک کردن صدا و کمی گردن رو کج کردن و موها رو روی شونه ریختن و با ناز نگاه کردن به همسره
خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون پاکدل منم با مورد یک موافقم. من خودم خوشم میاد وقتی یه زن آروم و ظریف حرف میزنه. تازه یبار رفته بودیم مهمونی دخترشون خیلی ظریف بود قشنگ حرف میزد بعدش من معدم درد میکرد اومد اروم دست منو گرفت کمکم کنه دستاش بوی عطر خوشگل میداد تا یه هفته تو ذهنم مونده بود لطافتش... پس منی که یه خانومم ازون خوشم بیاد وای بحال مردا. چرا ما برای شوهرمون اینجوری نباشیم که همیشه ازمون آرامش بگیره
  عجب!!!
خوب حالا یه نکته واسه جذب مردا مردا کلا عاشق اینن ازشون تعریف کنین قدردانی کنیم از تلاشهاش بگیم عزیزمممم خیلی عالی بودی جلوی جمع ازش او تعریف کنیم علاقه و اشتیاق جنسی بهش نشان بدیم بگیم عامل خوشبختی منی اگه تو نبودی من با هیچکسی خوشبخت نمیشدم کلا اعتماد به نفسشو ببرین بالا#بانوی_زیرک مواظب باشید دیگران آن قدر همسر شما را تحسین و تشویق نکنند که جای شما را بگیرند.. یک مرد برای تشویق و تحسین بیش از هر کسی به همسرش نیاز دارد..!
  عجب!!!
وقتی هم هوا سرده بگید عزیزم سرما نخوری مدام نشون بدید که به فکرشید ک اگر ی روزی ی جایی کاری خلاف میل تون کرد و خواستید ناراحتی خودتونو نشون بدید،دلش برای محبت تاتون تنگ بشه
خدایا شکرت
خیلی خوبه. بازم بگین. من بیشترشو رعایت میکنم ولی چن وقته حس میکنم واسش تکراری شده. به نظرم تنوع خیلی مهمه. اما نمیدونم چطور.
با لبخندت دنیا رو تغییر بده...ولی نذار دنیا لبخندتو تغییر بده😄
جورابای س.ک.س.ی تهیه کنید واسه حین رابطه هم رو تحریک شوهرتون تاثیر میذاره هم اینکه خودتون زودتر به ارگاسم میرسین مخصوصا جورابای ساق بلند که تا بالای زانو میرن. خانوما امتحان کنین ضرر نمیکنین
  عجب!!!
اولا که لوندی برمیگرده به ذات ادما دوما میشه اکتسابی باشه و یادگرفتش من خودم ازدسته دومی هستم😜😜 قبلش زیادی شنگول و سرزنده و علی بی غم بودم

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست