2789
بارها و بارها سجده کردم و از ته دل زجه زدم نامه بود فرستادم کربلا تو حرم امام رضا نشستم و...اما دلم ...

چرا نشونه هارو نمیبینی

همین که الان اومدم این چیزا رو دارم بهت میگم و نمیذارم نا امید بشی اینا یه نشونه نیست؟ من مردم همه فقط وسیله خداییم که تو توکلتو از خدا از دست ندی

بارها گفتم التماس کردم نکرده دیگه دروغ چرا قران باز نکردم میترسم صفحه جنگ و عذاب و باز شه حالم بدتر ...

از 

نمیدونم شنیدی یا نه ولی یسری اعمال مانع بالا رقتن و استجابت دعا میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بارها گفتم التماس کردم نکرده دیگه دروغ چرا قران باز نکردم میترسم صفحه جنگ و عذاب و باز شه حالم بدتر ...

خواهرم مگه نمیگی با خدایی مگه نمیگی اسمانتو در هر شرایطی حفظ کردی پس چرا از رحمت خدا نا امیدی؟

نمونه ای از بدشانس منم 

توهمه چی.. خانواده،شوهر، دوست، ینی هیچیییی شانس ندارم 

همیشه ناراحت بی کس... کسی رو ندارم 

خیلیم از خداکمک خواستم که یه فکری ب حال و روزم بکنه کاری نکرد 

نمیدونم گیج شدم دیگه 

از  نمیدونم شنیدی یا نه ولی یسری اعمال مانع بالا رقتن و استجابت دعا میشه

چیا مثلا

خیر سرم تا الان رابطه ی بد نداشتم لب به نجسی نزدم نماز و روزه تا اونجا که تونستم خوندم و سعی کردم کمک حال باشم و....بعد خودم و نوع زندگیم رو با اطرافیانم که اصلا به هیچی پایبند نیستن میبینم و اونا همیشه موفق تر و شادتر واقعی بودن

برنامه ریزی خیلی تو زندگی مهمه و پایبندبودن بهش 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
چیا مثلا خیر سرم تا الان رابطه ی بد نداشتم لب به نجسی نزدم نماز و روزه تا اونجا که تونستم خوندم و س ...

شما بقیه رو ول کن خدا تویی که ولش نکردی و هنوز بهش ایمان داری رو ول نمیکنه

عزیزم خیلی خوبه ولی

نماز روزه واجبه باید همیشه خونده شه و انجام داده بشه خیلی دیگه از واجبات هم هست

خوندم عزیزم  ولی ب این نتیجه رسیدم که خدا هیچ حسی بمن نداره ولی من همیشه از ته قلبم دوسش داشتم ...

خدا تورو از خودتم بیشتر دوست داره میدونی وقتی صداش میکنی به فرشته هاش میگه این بنده منه که ازم نا امید نشده داره منو صدا میزنه؟

شما بقیه رو ول کن خدا تویی که ولش نکردی و هنوز بهش ایمان داری رو ول نمیکنه عزیزم خیلی خوبه ولی نما ...

عزیز جان حرفات طلا

اما به والله کسایی رو دیدم و دارم میبینم نه تنها ی رکعت نماز نخوندن بلکه مشروب و ....یک ثانیه قطع نشده مثلا کتر یکیشون کاشت ناخن هست بیا و ببین ۲تا خونه و سفر خارج و چون توی زندگیشم میدونم همه جوره خوشبخته...