2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برامنم سواله🤔هی میگن به ذاته..بخدا به ذات نیس من انقد ادم دیدم بدذااتت اصن پلید زندگیش خیلیم اوکی بوده..انقد ادم دیدم ذات ناب اصن کار درست توهمه چی سطح پایینش بوده...نمیدونم والا چ بگم

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

دیگه هرکسی یه مدل آفریده شده

همونطور که یه انسان خیلی خوشگله،یه انسان نه

شانس هم همینطوره یک نفر از همون بچگی هرچیزی خواسته واسش شده یه نفر هم نه 

بعد میگن باید فکرتان رو مثبت کنید تا شانس اتفاق بیفته منم میگم وقتی هنوز اتفاق نیفتاده چطور تلقین کنم به مثبت بودن اینا همه حرفه

والا ما باخداییم خدا باما نیست

مهم اینه موقع سختیای زندگی که خدا داره امتحانت میکنه هنوزم به خدا ایمان داری صبر میکنی که جواب صبر و توکلتو بده یا نه یا از خدا بر میگردی؟و بعضی از مردم بر کناره ایمانند اگر سختی به انها برسد از خدا روی گردان میشوند

تمام تلاشم کردم اما میبینم بی خداها خیلی پادشاه ترن

اتفاقا هرچی ایمان قویتر باشه سختیا بیشتره ولی اگه مقایل این سختیا به خودش توکل کنی و صبر کنی پاداشی بهت میده درجه و مقامی بهت میده که در مقایسه با نعمت های بی ارزش این دنیا نیست

مهم اینه موقع سختیای زندگی که خدا داره امتحانت میکنه هنوزم به خدا ایمان داری صبر میکنی که جواب صبر و ...

چی بگم...

برادر شوهرم ی رکعت نماز قضا نداشت

زن گرفت خانمش اول بی حجاب شد بعد ترک نماز و روزه و میگن امام و پیامبر و نماز چرته اما بیا ببین چخ زندگی دارن