2789
کو اون یه نفر ما دوتا گونی کود داریم گوشه باغچه بیاد طلاش کنه نصف نصف

مطمنم طلا میشه ایمان دارم

تو بورس همه نابود شدن اینا ۴۰میلیونشون ۴۰۰میلیون شد

ماشین ۱۰۰تومتیش ۵۰۰شد و....

چی بگم... برادر شوهرم ی رکعت نماز قضا نداشت زن گرفت خانمش اول بی حجاب شد بعد ترک نماز و روزه و میگ ...

عزیزم شما داری همه چیو به این دو روز دنیا میبینی امام علی قربونش برم چی کشید فقط به اون فکر کن قابل مقایسس با این سختیای کوچیکی که ما میکشیم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اتفاقا هرچی ایمان قویتر باشه سختیا بیشتره ولی اگه مقایل این سختیا به خودش توکل کنی و صبر کنی پاداشی ...

چی بگم

ترسم اینه نده و اون دنیایی هم نباشه

لطفا برام از ته دل دعا کن

مهم اینه موقع سختیای زندگی که خدا داره امتحانت میکنه هنوزم به خدا ایمان داری صبر میکنی که جواب صبر و ...

عزیزم من ازبچگی هرچی از خداهواستم نداده بهم.دیگ تا کی میخاد امتحان کنه..من اگ هنوز دارم راجبش حرف میزنم یعنی نتونستم ازش دل بکنم💔ولی اون...

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
عزیزم شما داری همه چیو به این دو روز دنیا میبینی امام علی قربونش برم چی کشید فقط به اون فکر کن قابل ...

عزیزم الان ابر ثروتمندهای جهان میرن جهنم؟

اصلا برو زندگیشونو ببین اصلا دین ندارن...

من مذهبی نیستم اما معتقدم...

اما الان خیلی ایمانم ضعیف شده

اطرافیانم میبینم که یک هزارم ایمان من ندارن اما صاحب همه چی شدن...

عزیزم من ازبچگی هرچی از خداهواستم نداده بهم.دیگ تا کی میخاد امتحان کنه..من اگ هنوز دارم راجبش حرف می ...

الهی خدا برات طوری بسازه که این روزهات یادت بره

برای منم دعا کن

چی بگم ترسم اینه نده و اون دنیایی هم نباشه لطفا برام از ته دل دعا کن

برو ایمانتو قوی کن که وقتی همه چیو بسپری به خودش دلت اروم میشه من یه مشکل بزرگی داشتم فقط به خودش توکل کردم و صبر کردم  یه روز دیگه از خدا بریدم هرچی خواستم گقتم خدا منو ببخشه نمیخواستم بگم ولی خسته شده بودم ولی توبه کردم گفتم قرار نیست فقط وقتی خوش خوشونمه ایمان داشته باشم وقتی به سختی رسیدم خدارو ول کنم بلافاصله دو روز بعد مشکلم جوری حل شد از جایی که اصلا فکرشو نمیکردم

من خدارو تو سختیام شناختم همونجایی که همه ولم کردن همون جایی که هیچکسو نداشتم تنها مونده بودم تو شهر غریب از خود خودش خواستم اون لحظه هیچکسو نداشتم جز خودش هیچکسیو ازش برنگشتم و خدا خودش دعامو مستجاب کرد نه اون ادمایی که هیچ قدرتی ندارن همه قدرتا دست خداس فقط اون میتونه مشکلارو حل کنه

برو ایمانتو قوی کن که وقتی همه چیو بسپری به خودش دلت اروم میشه من یه مشکل بزرگی داشتم فقط به خودش تو ...

بارها و بارها سجده کردم و از ته دل زجه زدم نامه بود فرستادم کربلا تو حرم امام رضا نشستم و...اما دلم رو طوری شکونده خدا که دارم بی ایمان میشم هزار بار گفتم تو خواب برام ی نشونه فقط ی نشونه بفرسته اما...

عزیزم الان ابر ثروتمندهای جهان میرن جهنم؟ اصلا برو زندگیشونو ببین اصلا دین ندارن... من مذهبی نیستم ...

مَنْ كَانَ يُرِيدُ الْعَاجِلَةَ عَجَّلْنَا لَهُ فِيهَا مَا نَشَاءُ لِمَنْ نُرِيدُ ثُمَّ جَعَلْنَا لَهُ جَهَنَّمَ يَصْلَاهَا مَذْمُومًا مَدْحُورًا ﴿۱۸﴾
انصاریان: هر کس [همواره] دنیای زودگذر را بخواهد [چنین نیست که هر چه بخواهد بیابد بلکه] هر چه را ما برای هر که بخواهیم، به سرعت در همین دنیا به او عطا می کنیم، آن گاه دوزخ را در حالی که نکوهیده و رانده شده از رحمت خدا وارد آن می شود، برای او قرار می دهیم.

بارها و بارها سجده کردم و از ته دل زجه زدم نامه بود فرستادم کربلا تو حرم امام رضا نشستم و...اما دلم ...

نظرت چیه همین چیزا رو بهش بگی و با همین حال قرآن رو باز کنی مطمئن باش خدا بهت اون نشونه رو میده

با همین نشونه من تونستم صبر کنم تا خدا جوابمو بده

نظرت چیه همین چیزا رو بهش بگی و با همین حال قرآن رو باز کنی مطمئن باش خدا بهت اون نشونه رو میده با ...

بارها گفتم التماس کردم نکرده دیگه

دروغ چرا قران باز نکردم میترسم صفحه جنگ و عذاب و باز شه حالم بدتر شه