چی بگم ترسم اینه نده و اون دنیایی هم نباشه لطفا برام از ته دل دعا کن
برو ایمانتو قوی کن که وقتی همه چیو بسپری به خودش دلت اروم میشه من یه مشکل بزرگی داشتم فقط به خودش توکل کردم و صبر کردم یه روز دیگه از خدا بریدم هرچی خواستم گقتم خدا منو ببخشه نمیخواستم بگم ولی خسته شده بودم ولی توبه کردم گفتم قرار نیست فقط وقتی خوش خوشونمه ایمان داشته باشم وقتی به سختی رسیدم خدارو ول کنم بلافاصله دو روز بعد مشکلم جوری حل شد از جایی که اصلا فکرشو نمیکردم
من خدارو تو سختیام شناختم همونجایی که همه ولم کردن همون جایی که هیچکسو نداشتم تنها مونده بودم تو شهر غریب از خود خودش خواستم اون لحظه هیچکسو نداشتم جز خودش هیچکسیو ازش برنگشتم و خدا خودش دعامو مستجاب کرد نه اون ادمایی که هیچ قدرتی ندارن همه قدرتا دست خداس فقط اون میتونه مشکلارو حل کنه
برو ایمانتو قوی کن که وقتی همه چیو بسپری به خودش دلت اروم میشه من یه مشکل بزرگی داشتم فقط به خودش تو ...
بارها و بارها سجده کردم و از ته دل زجه زدم نامه بود فرستادم کربلا تو حرم امام رضا نشستم و...اما دلم رو طوری شکونده خدا که دارم بی ایمان میشم هزار بار گفتم تو خواب برام ی نشونه فقط ی نشونه بفرسته اما...
انصاریان: هر کس [همواره] دنیای زودگذر را بخواهد [چنین نیست که هر چه بخواهد بیابد بلکه] هر چه را ما برای هر که بخواهیم، به سرعت در همین دنیا به او عطا می کنیم، آن گاه دوزخ را در حالی که نکوهیده و رانده شده از رحمت خدا وارد آن می شود، برای او قرار می دهیم.