2789
اینم حرفیه اما من با برنامه رفتم جلو یهو کار شوهرم خراب شد درامد اومد پایین افسردگی گرفت و.....

عزیزم تو مملکتی هستیم ک باید همیشه پلن بی و سی هم داشته باشی همیشه یه قدم از بد بختی جلو تر باشی چون هرلحظه ممکنه همه چی خراب بشه مثلا وقتی شوهرت هنوز خرا بنشده بود کارش باید منبع درامد دوم و سوم حتی کوچی‌ درست میکردید برای خودتون ، یا یه هنری یا درسی میخوندید برای روزایی ک جز اون هنر و درس هیچ ‌پشتوانه ای نیست . میدونی شما بی عرضه یا کم هوش یا هرچی ک فک میکنی نیستی فقط تو مملکتی هستیم ک اگر یه زندگی روتین یا تک بعدی در نظر بگیری همیشه عقبی .. و این مشکل سیاست مملکته و باید ازش جلو بیفتی 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
خوندم عزیزم  ولی ب این نتیجه رسیدم که خدا هیچ حسی بمن نداره ولی من همیشه از ته قلبم دوسش داشتم ...

چرا فک میکنی فقط تویی که وضعیتت سخته امام حسین امام علی اینا بهترین انسان ها بودن میبینی زندگیشون چقدر سخت بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوندم عزیزم  ولی ب این نتیجه رسیدم که خدا هیچ حسی بمن نداره ولی من همیشه از ته قلبم دوسش داشتم ...

الهی امشب همین امشب تو خواب ببیمیش و بهت مژده روزهای خوب بده برای منم دعا کن لطفا

عزیز جان حرفات ط اما به والله کسایی رو دیدم و دارم میبینم نه تنها ی رکعت نماز نخوندن بلکه مشروب و ...

آیه ای که فرستادم نخوندی نه؟کاش لذت دوروز دنیا رو که به هیچکس وفا نکرده با عشق خدا و زندگی ابدی آخرت مقایسه نکنی

آنها که کافر شدند، (و راه طغیان پیش گرفتند،) تصور نکنند اگر به آنان مهلت می‌دهیم، به سودشان است! ما به آنان مهلت می‌دهیم فقط برای اینکه بر گناهان خود بیفزایند؛ و برای آنها، عذاب خوارکننده‌ای (آماده شده) است!

الهی امشب همین امشب تو خواب ببیمیش و بهت مژده روزهای خوب بده برای منم دعا کن لطفا

بغضم گرفت با این حرفات 

چشم دعامیکنم توام برای من دعاکن خیلی تنهام حالمم اصلاخوب نیس 

20 سالمه خیلی اذیت شدم تو زندگیم 

چرا فک میکنی فقط تویی که وضعیتت سخته امام حسین امام علی اینا بهترین انسان ها بودن میبینی زندگیشون چق ...

مگه من امام هستم

یا اگر قرار بود مثل اونا باشم معصوم میشدم نه ی بنده تو این کشور و خانواده و....

🥺 من روز خوبی نداشتم توزندگیم هیچوقت همش غم و ناراحتی و گریه و تنهایی بوده

فک نمیکنم روز خوبی داشته باشم 

آیه ای که فرستادم نخوندی نه؟کاش لذت دوروز دنیا رو که به هیچکس وفا نکرده با عشق خدا و زندگی ابدی آخرت ...

عزیزم ترسم اینه اونا ا نجام شاد باشن و من ول معطل..

مگه من امام هستم یا اگر قرار بود مثل اونا باشم معصوم میشدم نه ی بنده تو این کشور و خانواده و....

ادم اگه خدارو نداشته باشه بهترین خوشی هارو هم که بکنه احساس پوچی داره و ارامش نداره

همه ولت میکنن همه ادما فقط خداعه که همیشه حواسش بهت هست همین که تاحالا نا امید نشدی یعنی خدا میخوادت میگه این بنده منه که هنوز با این همه مشکلات به ایمانش مونده

نگهداشتن ایمان تو اخر الزمان از نگهداشتن گلوله اتیش تو دست سختتره و میدونی خدا چه پاداشی به مومنایی میده که تو این شرایط سخت ایمانشونو حفظ کردن؟بنظرم برو علائم اخر الزمان رو بخون تو اخر الزمان مومن خوار و حقیر میشه ولی کافر محبوب میشه