بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشیا ولی خیلی رومخین😂من یکیو دوس دارم دی ماهیه دقیقا همینطوره و من نقطه مقابلش💔
اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت: اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند. بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد. پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
راستی یادم رفت وااااااای که چقدر تمیزن.واااای که چقدروسواسن.توهرکاری منظمن...حتی موقع خواب یه دور دیروز رو مرور میکنن یه دور فردا....آینده نگری بیست......وااای که من هلاک شدم ازدستشون
واقعا بخدا همسر من دی ماهی بعضی وقتا از دستش زله میشم میگم پاشم خودمو بکشم
چطوریه؟من یکیو میشناختم دی ماهی بود دیوونم کرد
درونگرا ولی با نزدیکا پرحرف خیلی سرد اصن احساساتی نیس سرخوش بیخیال مسئولیت پذیر منظم
من بخاطر سرد بودنش کلا حذفش کردم با اینکه مطمعن بودم دوسم داره و بارها ثابت کرده بود و اشنا بود میشناختمش
اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت: اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند. بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد. پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)