2777
2789
چرا خودمم دی ماهیم😂 دوتا دی ماهی باهم چی میشن😂

زن دی ماهی رو نمیدونم

ولی مردش ک همسرخودمم هس

ب شدت عصبی

دم دمی مزاج

دروغگو

خودخاه

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه چی میشه کرد ولی اونقد جذابه حاضر نیستی ولش کنی نه؟

بنظرم درکل ادم سالم و صادقیه و شخصیتشم بجز اون بخش یخ زدش دوس دارم ولی خو ولش کردم اما میدونم دل هردمون پیش همه 

بهرحال شاعر میفرماید انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت بنابراین میگم اگ نرسیمم بهم قسمته😂

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
اره دقیقا 

بنظرت کار خوبی کردم با همچی کسی کات کردم؟

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
بنظرم درکل ادم سالم و صادقیه و شخصیتشم بجز اون بخش یخ زدش دوس دارم ولی خو ولش کردم اما میدونم دل هرد ...

انشاالله بهم میرسین 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
انشاالله بهم میرسین 

ایشالا اگ قرار باشه حالم پیشش خوب باشه بهم برسیم✨

نیشه نظرتون راجع به مهرماهی ها هم بگین 

بعضی ازمهرماهی ها.تااونجایی که دیدم وشناخت دارم.سوتفاهم نشه..موذی .آب زیرکا.مجلس گرم کن چی توعزا چی توعروسی..مهربون ظاهری .کینه ایی وانتقامجو.بددهن...پول داروتظاهربه بی پولی..شلخته...خوش مشرب.اهل رفت وامد وزیاده روی درآن..تاحدودی دروغگو.بددهن...مردیازن که اهل زندگی نیست.تنبل ..پادو برای مردم.برای فرزندانش بی سلیقه حال ندار.اهل نمازوروزه نیست وتظاهر به خداپرستی میکنن.بسیارفحش دهنده...تومسافرت ها پایه....نقش اول مراسمهای عزاوعروسی..مخصوص تورقص گروهی..بدلباس..

بعضی ازمهرماهی ها.تااونجایی که دیدم وشناخت دارم.سوتفاهم نشه..موذی .آب زیرکا.مجلس گرم کن چی توعزا چی ...

ممنونم شستی و پهنمون کردی منتظرم صبح بشه زیر آفتاب خشک بشم

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
ممنونم شستی و پهنمون کردی منتظرم صبح بشه زیر آفتاب خشک بشم

فداااات قشنگم..بخدامنظورم بچه های گل نی نی سایت نیست...همون چندنفر مهرماهیه که سرجمع نظرم رو که طی ۲۰سالی که جمع کردم گفتم......نمیشناسمت ولی گلی