دیگه چی میشه کرد ولی اونقد جذابه حاضر نیستی ولش کنی نه؟
بنظرم درکل ادم سالم و صادقیه و شخصیتشم بجز اون بخش یخ زدش دوس دارم ولی خو ولش کردم اما میدونم دل هردمون پیش همه
بهرحال شاعر میفرماید انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت بنابراین میگم اگ نرسیمم بهم قسمته😂
اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت: اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند. بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد. پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت: اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند. بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد. پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
بعضی ازمهرماهی ها.تااونجایی که دیدم وشناخت دارم.سوتفاهم نشه..موذی .آب زیرکا.مجلس گرم کن چی توعزا چی توعروسی..مهربون ظاهری .کینه ایی وانتقامجو.بددهن...پول داروتظاهربه بی پولی..شلخته...خوش مشرب.اهل رفت وامد وزیاده روی درآن..تاحدودی دروغگو.بددهن...مردیازن که اهل زندگی نیست.تنبل ..پادو برای مردم.برای فرزندانش بی سلیقه حال ندار.اهل نمازوروزه نیست وتظاهر به خداپرستی میکنن.بسیارفحش دهنده...تومسافرت ها پایه....نقش اول مراسمهای عزاوعروسی..مخصوص تورقص گروهی..بدلباس..