2777
2789
من اول دی ام 🤩🤩🤩 کسی هست اول دی باش

من آخراش روزی که شاه فرار کرد   همون روز تلوزیون کلی جشن میگره 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغرور بینهایت...زودرنج وحساس قیامت.مهربون...تاحدی کینه ایی .اگرکسی توروشون بایستی محاله یادشون بره محااااااله....زودمریض میشن اول روحی بعد واردجسمشون میشه....بسیار وابسته به پدرومادر....مسئولیت پذیر..‌مادر یاپدری نمونه....تاحدی پول پرست .شم اقتصادی دار.ماجراجووکنجکاو....رفیق بازنیست...زیادی هم اهل مهمانی ورفت وآمدنیست...

این منم 

ببخشیا ولی خیلی رومخین😂من یکیو دوس دارم دی ماهیه دقیقا همینطوره و من نقطه مقابلش💔

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
ولی انگار مردای دی ماهی رو نمیشه درک کرد  دوروبرم زیاد میبینم  زناشون زلن از دستشون  ...

واقعا بخدا همسر من دی ماهی بعضی وقتا از دستش زله میشم میگم پاشم خودمو بکشم

کاش نگاهم زیرنویس داشت😢😢😢😢😢
ببخشیا ولی خیلی رومخین😂من یکیو دوس دارم دی ماهیه دقیقا همینطوره و من نقطه مقابلش💔

دیگه چی میشه کرد ولی اونقد جذابه حاضر نیستی ولش کنی نه؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

راستی یادم رفت وااااااای که چقدر تمیزن.واااای که چقدروسواسن.توهرکاری منظمن...حتی موقع خواب یه دور دیروز رو مرور میکنن یه دور فردا....آینده نگری بیست......وااای که من هلاک شدم ازدستشون

ولی انگار مردای دی ماهی رو نمیشه درک کرد  دوروبرم زیاد میبینم  زناشون زلن از دستشون  ...

😅فکر کنم اینطوره.

منم بالا گفتم پسرم هم دیماهی

فعلا که زیادی مامانیه😅

کاربری قبلیم  دیماهی😍
واقعا بخدا همسر من دی ماهی بعضی وقتا از دستش زله میشم میگم پاشم خودمو بکشم

چطوریه؟من یکیو میشناختم دی ماهی بود دیوونم کرد 

درونگرا ولی با نزدیکا پرحرف خیلی سرد اصن احساساتی نیس سرخوش بیخیال مسئولیت پذیر منظم 

من بخاطر سرد بودنش کلا حذفش کردم با اینکه مطمعن بودم دوسم داره و بارها ثابت کرده بود و اشنا بود میشناختمش 

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)