2777
2789

یخ سرد بیخیال سرخوش

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم دی ماهیم  شوهر دوستمم دی ماهیه  هروقت با شوهرش دعواش میشه زنگ میزنه منو یه دور میشو ...

🤣🤣🤣زیادی دیگه ماه تولد رو جدی گرفته😅

بگو خودت یاد بگیر چطور با دیماهی رفتار کنی که عصبیش نکنی😂

کاربری قبلیم  دیماهی😍

دوتاشو دور و برم دارم به شدت خودخواه و عصبی 

انگار آسمون جررر خورده اینا افتادن پایین 

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖
نیشه نظرتون راجع به مهرماهی ها هم بگین 

من خودم مهرماهیم احساساتی و تاحدی زودرنج ولی خب بروزش نمیدم درونگرا تو جمع غریبه کم حرف با نزدیکا پرحرف

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
🤣🤣🤣زیادی دیگه ماه تولد رو جدی گرفته😅 بگو خودت یاد بگیر چطور با دیماهی رفتار کنی که عصبیش نکنی😂

ولی انگار مردای دی ماهی رو نمیشه درک کرد 

دوروبرم زیاد میبینم 

زناشون زلن از دستشون 

بیشترم دیده شده ننر و مامانی هستن  

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون